Antaa ymmärtää, mutt ei ymmärrä...


Tapsa katseli kun Veera riisui vaatteitaan. Veera teki sen kiusallisen hitaasti tietäen Tapsan katselevan. Vaate kerrallaan ja huolellisesti taittaen kaikki nättiin pinoon. Tapsa oli hettänyt vaatteensa jo yhteen läjään ja pujahti Veeran ohi saunaan. Ohimennessään hän läpsäytti tätä stringien paljaaksi jättämälle persposkelle.

- Houkuttelevan pyöreä tuo sun beba.

- Näpit irti. En antanut sulle lupaa koskea.

Veera katseli leikkisän kiukkuisen näköisenä Tapsaa ja käänsi selkänsä ja riisui viimeisenkin hepenen pois. Laittoi senkin huolellisesti samaan kasaan muiden vaatteiden kanssa. Tapsa katseli jo suihkun alta ja ojensi kätensä.

-Tule kanssani kylpyyn, valoon kynttiläin!

Hän lauloi ja heilutteli käsiään kutsuvasti.

- Enkä tuu ennenkuin sä oot mennyt sieltä suihkusta pois. Mä haluun olla suihkussa yksin.

Tapsa siirtyi harmistuneena löylyhuoneen puolelle. Taas Veeralla oli tuommoinen päivä. Se tykkäsi kiusoitella ja ärsyttää. Kyllä se tiesi hyvin mitä Tapsa halusi.

Veera ojenteli käsiään suihkussa, hyväili rintojaan ja kumartui huuhtomaan myös varpaitaan pitäen tarkoin huolen, että Tapsa näki kaiken saunan lasioven läpi. Tapsa heitti kiukustuneena löylyä. Hikikarpalot nousivat otsalle. Veerakin tuli saunaan ja nosti jalkansa ylälauteelle kohti Tapsaa. Tapsa tunsi kihelmöintiä nivusissaan., Hän olisi halunnut vetää Veeran lähemmäksi, että olisi yltänyt noihin kiinteisiin rintoihin. Mutta ei hän sitä tehnyt. Veera olisi vain suuttunut. Tapsa heitti vain lisää löylyä.

He siirtyivät pesuhuoneen puolelle. Veera pesi ja huuhtoi hiuksensa kumartuen useaan otteeseen suihkun alle. Tapsa ei voinut pitää silmiään poissa Veeran muodoilta. Ja Veera tiesi sen. Hän ojensi saippuan Tapsalle.

- Pesetkös mun selän?

Tapsa otti saippuan ja alkoi pestä Veeran selkää lempein ja hyväilevin käsin. Hänen kätensä laskeutuivat ristiselälle ja siitä alaspäin. Veera vetäytyi kauemmas.

-Vain selkä! Ei muuta!

Tapsa siirsi kätensä ylemmäs ja yritti vielä kainaloiden alta päästä rintoihin päin. Veera nappasi häntä sormille.

-Enkö mä sanonut. Vain selkä.

Veera otti saippuan ja pesi Tapsan selän hitain ja kiusoittelevin liikkein läheltä pakaroita ja lipsauttaen kätesä välillä lanteille ja hiukan eteenkin päin. Tapsa tunsi peniksesä heräävän eloon. Veera katsoi sitä ja hymyili.

-Kylläpä on komee. Voi pojat, että on makee.

Ja sanoessaan hän laskeutui alemmas aivan lähelle ja nuolaisi huuliaan.

-Tekis mieli antaa oikein pusu...

Ja samalla hän nosti kätensä aivan lähelle. Mutta sitten hän nousi ja meni pesuhuoneen puolelle. ja alkoi kuivaamaan itseään pyyhkeeseen. Tapsa meni perässä ja otti veeralta pyyhkeen ja alkoi kuivata tämän selkää. Äkkiä hän painautui kiinni Veeraan ja alkoi kuvata tämän rintoja. Veera vetäytyi irti.

- Näpit irti. En mä antanut lupaa koskea.

Tapsa käänsi selkänsä Veeralle, kuivasi itsensä ja alkoi pukeutua. Veerakin puki päälleen ja meni keittiöön.

- Haluut sä kahvia?

- En!

Veera mittasi kuitenkin veden kahvinkeittimeen. Kesken kaiken hän kuuli kun ulko-ovi sulkeutui. Hän juoksi eteiseen ja kurkkasi rappuun. Hän kuuli vain Tapsan askeleet portaissa.

-Tapsa minne sä meet? Tuu takas.

Veera ei kuullut muuta kuin ulko-oven lukon napsahduksen.


Musana Viikate