Kiitos noista kommenteista. On taas jäänyt vastaaminen vähälle. Mikä lie laiskuus tai joku muu syynä. Kuitenkin siis.

   Tuosta puupinon kommenteista. Enhän mä puualalla ole. Vain tulee tehtyä ittelle polttopuita. Tämä pino oli kävelylenkin varrella metsätiellä ja kiinnitin huomioni noihin värillisiin tukkeihin. Niiden päissä oli todella mehevän voimakas väri. Ja vuosirenkaitahan sitä tulee katsottua aina. Ne onkin mielenkiintoiset. Täytys vaan opetella tulkitsemaan paremmin.
   Niin ja meille ihmisille ne vuosirenkaat tulevat pinnalle näkyviin eikä sisään niinkuin puille. HARMI!

   Aamu-uinnista ja lukemisesta. Eihän tuo uiminen aamulla niin kauheata ole. Vesi oli kuitenkin lämpimämpää kuin ilma. Veden lämpö oli n.1-2 astetta plussan puolella. Eräänä iltana kun menin saunasta uimaan, niin jääriite rikkoontui jalkojen alla järvenpinnalta. Ja yksi sopivankokoinen riitelautta tunki jonnekkin... En sano minne. Silloin hetekn mietin onko tässä järkeä. Tulipa kuitenkin uitua. Viisi vetoa pois rannasta ja takaisin.  Ja lueskelin tosiaan paljon. Eihän tuolla mökillä ole paljoa muuta tekemistä tähän vuodenaikaan.

   Kirjoittamisesta. Se on tosiaankin jännää tuo kirjoittamisen fiilis. Tulee ja menee. Oikeastaa ihan hyvä juttu. Jää aina välissä aikaa miettiä tekstiä valmiiksi. Kuinka jatkaa jutussa eteenpäin. Ja niinhän tässä nytkin kävi. Kirjoittamisen väliä oli vissiin tarpeeksi. Tietenkin eilen sitten lukasin mitä oli tuohon tarinaan aikaisemmin kirjoittanut ja korjailin hiukan aikaisempia tekstejä ja kirjoitin lisää ja kohta jatkan taas. Ajatukset on vissiin hautunut tarpeeksi ja jatkaminen on helppoa. Että silleen.

   Ja loppuun yksi kuva tuolta lomaviikolta. Kevennykseksi.
   1084524.jpg


   Musana Anna Netrebko