Niin se eilinenkin hurahti. Leivoin taas pullaa jouluksi. Uuni tuli kuitenkin hiukan liian kuumaksi tai siis oikeammin laitoin pullat uuniin liian aikaisin ja ne pääsivät kypsymään vähän liian tummiksi ja kuiviksi. No ensiviikonloppuna leivotaan taas. Silloin kylläkin täytyy leipoa myös sämpylöitä ja valmistella jo myös jouluruokia. 
    Nyt sitten alkaa taas tuo aikaisempi aamuvuoro joten jouluna olen siis aika väsynyt. Näin keski-ikäisenä ei enää palaudu niin nopeasti kuin nuorenpana. Onneksi onkin "pitkä joulu" ja pyysin myös noita välipäiviä vapaiksi. Niin että aikaa on jos ne vaan saan. Pyysin vapaaksi myös tuon uudenvuoden aaton. Jos sen saan niin vapaatahan riittää. Vaimolla alkaa loma jo tänään. Hänellä on tuo viikonloppulapsi vielä tänään hoidossa. Oli jo eilen illalla ja yön yli ja nyt ovat ulkona kävelemässä. Pitkä rupeama tehdä töitä. Elen ensimmäinen tuli jo aamulla aikaisin ja tänään haetaan tuo lapsi pois... enpä tiedäkkään aikaa. Kai se tuonne kello kahden tienoilla menee.
  
    Vaalensin vielä tuota kommentointilaatikon väriä. Ja hioin muutamaa muuta kohtaa. Toivottavasti saatte selvää. Kaipailisin vieläkin kriittisiä kommentteja molemmista sivustoista. Tarvitseeko tällä sivustolla tätä kirjoitusfonttia kasvattaa isommaksi tai boldata se paksummaksi? Elikkä onko se tarpeeksi helppo lukuista?

   Minuun on iskenyt kelo-fanius. Tykkään kuvata noita hakkuu aukioilla olevia keloja. Ne ovat jotenkin ylväitä. Tämä kuva täältä kotikunnan tienoilta tältä syksyltä.
   1135004.jpg

   Musana Anna Netrebko