Ja tämähän vuosi on sitten lopuillaan. Useammallakin blogilla on menneitä muisteltu joten kai minäkin sitten. Vaikka loppuvassa vuodessa ei paljon muisteltavaa ole. Minulle ei tosiaankaan vuonna 2007 tapahtunut mitään erikoista.

   Alkuvuodesta pääsin taas töihin piiiitkän sairasloman   jälkeen. Eipä tuo nilkka ole vieläkään oikein kunnossa. Välillä vihoittelee kovemman rasituksen jälkeen ja välillä joku jänne siirtyy väärään paikkaan aivan kuin se olisi jonkun luun väärällä puolella. Ei se silloin ole kipeä vaan tuntuu ainoastaan oudolle ja nilkka ei ihan toimi. Muutaman kerran pyöräyttelee nilkkaa eri asentoihin niin menee tuo jänne taas paikalleen ja se siitä.
   En vain enää sitten päässyt kuntoiluun uudestaan tuon sairiksen jälkeen ja sain takaisin tuota painoa, josta jo olin päässyt irti aikaisempina vuosina. No jos taas alkavana vuonna saisin virettä kuntoiluun...?

   Terveyspuolelta sain itsestäni uuttakin tietoa tänävuonna. Minusta tulee vanhempana dromedaari. Röntgenkuvista nähtiin, että mulla on niskanikamissa vikaa ja saan taivaanlahjana vanhempana mahdollisesti kyttyrän niskaani. Selästä löytyi myös samoissa kuvaussessioissa vikaa. Sai selityksen nuo pienet selkävaivatkin. Siis jumppaa on alettava harrastamaan heti vuoden alusta.

   Kirjoittelin noita juttuja ja tarinoita vielä alkuvuodesta aika paljonkin, mutta nyt loppuvuosi tyrehdytti tuon luomispuolen. Jäi enemmän tuo "taiteellisuus" valokuvauksen varaan ja nyt tänä alkutalvena on sekin jäänyt vähille. Liian pimeää ja liian tuulista ja liian märkää. Musta on siis tullut mukavuuden haluinen. No loppuvuodesta sentään pistin tän blogini ulkoasun uusiksi. Ja perustin tuon rinnakkaisblogin "Alastalon lukusali" pitkille jutuilleni. Ennsimmäisen jutun loppu siellä jo häämöttää. Koska sinne sitten tulee toinen juttu on vielä hämärän peitossa. Ilmoittelen siitä kyllä tälläkin blogilla ja tulee siitä linkki tuonne laatikkoonkin sivulle.
   Valokuvatorstaihin otin vielä osaa. Olen omien laskujeni mukaan ottanut osaa jokaiseen haasteeseen sen olemassa olon ajan. Toivottavasti muistan oikein. En jaksa nyt ruveta tarkistamaan.

   Niin! Aika tapahtuma köyhä vuosi oli. Eipä juuri muuta tule mieleen nyt. Positiiviselle puolelle ei jää paljoa. Ei ihme että välillä vähän masentaa.

   1171285.jpg

   1171288.jpg
  
   Entä alkava vuosi? Mitä siltä sitten odotan?
   Nyt siis pitäisi saada taas tuo kuntoilupuoli alkuun ja painoa alas. Äidillä ol aikanaan tuo aikuis-tyypin diabetes. Sitä tässä pelkään. Sen takia laihdutus ja kuntoilu. Se se on siis se tärkein asia. Muu kaikki on korkeimman käres. Elikkä enpä tiedä...

   Siispä hyvää alkavaa vuotta kaikille lukijoilleni toivottelen ja ensi vuonna jatketaan taas.

   Musana Anna Netrebko