Mikan alennustila

Mika Pielinen heräsi kuvottavaan tunteeseen. Hän nousi istumaan lähes pimeässä huoneessa. Tutun kellon punaiset numerot hohtivat pimeässä kello yhtätoista, vähän yli. Verhojen välistä pilkotti aavistuksen verran aurinko. Hän istui sänkynsä laidalla ja mietti uskaltaako liikahtaa vai tuleeko oksennus heti. Päässä takoivat sepät alasinta oikein urakalla. Sitten Mika tajusi, ettei ollut yksin. Aivan selvästi hän kuuli tasaista hengitystä vierestään sängyltä. Hän kääntyi katsomaan ja oli erottavinaan siinä alastoman naisen hahmon. Mika nousi hiljaa ja hiipi varovasti makuuhuoneestaan ulos ja laittoi oven aivan hiljaa kiinni. Samassa hän tunsi että nyt oli kiire ja hän ryntäsi kylppäriin ja oksensi vessanpyttyyn. Takominen päässä yltyi sietämättömäksi. Ja hän oksensi lisää. Hän oksensi vatsansa tyhjäksi. Ja hän oksensi vielä lisää vaikka mitään ei enää tullut. Mika laskeutui pöntön viereen ja kiersi kätensä pöntön ympäri ja oksennusrefleksit vielä jatkuivat vaikka vatsasta ei tullut enää mitään ja takominen päässä senkuin vain yltyi. Hän hörppasi vettä suuhunsa hammasmukista ja oksensi vielä lisää. Vatsahapot polttivat kurkkua joka oksennuksella.

Puolentunnin kuluttua oksentelu väheni sen verran, että Mika nousi ylös ja meni kylmään suihkuun. Samassa kylppärin ovi avattiin ja aivan vieras tyttö tuli Mikan kylpytakki päällään sisään.

-Sori mutta on aivan pakko päästä pöntölle. Äläkä katsele tänne tai en mä pysty pissaamaan.

Mika käänsi selkänsä ja kuuli pöntöltä lorinaa. Hän ei sanonut mitään. Mika ei pystynyt muistamaan illasta mitään. Ei edes kuka tuo tyttö oli ja kuinka hän oli tänne joutunut. Ja olivatko he illalla tehneet mitään. Mikalla ei ollut mitään mielikuvaa asiasta. Sen hän muisti, että oli mennyt kantapaikkaansa istumaan iltaa ja oli ottanut jo pieniä pohjia kotona suoraan kossupullon suusta. Vielä viimeisen helmen hän oli napannut pullosta kulman takana ennen Kievaria. Siellä hän oli tilannut kaljan ja muuta hän ei sitten muistanutkaan. Kylmävesi virtasi pitkin selkää ja tytön hätä pöntöllä ei tuntunut laantuvan lainkaan. Mikaa alkoi jo palella. Vihdoin hän kuuli tytön vetävän vessan.

-Saaks minäkin ottaa suihkun sun jälkeen. Oiskohan sulla lainata pyyheliinaa.

-Mä tuon sulle pyyhkeen.

Mika nappasi suhkukaapin ovesta itselleen pyyhkeensä ja kuivasi itsensä häveliäästi suihkuseinän piilossa ja kietoi pyyhkeen ympärilleen. Tyttö seisoi kylpytakki ympärillään ovella ja odotti vuoroaan. Mika meni hakemaan pyyhettä ja kuuli suihkun kohinan. Kylppärin oven takana hän seisoi hetken empien veisikö pyyhkeen suoraan tytölle.

-Tuota! Tässä tuo pyyhe olisi. Mä laitan tän tuohon kylppärin naulaan.

Hän avasi varovasti oven ja laittoi pyyhkeen naulaan ja samalla pikaisesti kurkkasi suihkukaappiin päin. Tytön alaston vartalo erottui juuri ja juuri samean lasin läpi. Hyvä vartalo tytöllä. Mika huomasi ajattelevansa mennessään takaisin makuuhuoneeseen ja ruvetessaan pukemaan päälleen. Päässä Mikalla jyskytti kaikkien aikojen krapula.


   1164899.jpg

                  ********************************************


No joo. Tää on ensimmäinen osa jutusta jota aloitin eilen ja toinenkin osa on jo valmis. Lopusta ei ole vielä tietoa. Ilmestyy sitten joskus kun saan valmiiksi. Sopi vaan tuohon aiheeseen jotenkin.


Musana Viikate