Kävin eilen tuolla työterveyslekurilla. Selän takia. Alkoi jo taas juilia niin ilkeästi että pahaa teki. Sain siihen sellaista lääkettä jota ei ennen ole mulla ollut. Joitain epilepsiaan alunperin kehitettyä joka auttaa myös tälläiseen pitkään jatkuneeseen kipuun. Mullahan on ollut nivelet, niska, selkä ja moni muu paikka jatkuvasti kipeä. Tämän piti jotenkin vaikuttaa keskushermoston kiputuntemuksiin jollain tapaan. En siis edes ymmärtänyt koko asiaa.  MUTTA. Se tosiaan auttoi. Nukuin viimeyönä paremmin kuin kuukausiin tai ehkäpä vuosiin. Nyt olen todellakin täynnä tarmoa. Ja tuota lasityötäkin olen jo piirrustellut. Tai oikeastaan muokannut  yhtä vanhaa suunnitelmaa joka jäi aikoinaan keskeneräiseksi. Tässä kuva alkuperäisestä hahmotelmasta.
   1249041.jpg

   Siis vain ajatus. Kokonaisuus tulee mukaan tuossa myöhemmin. ympäristö ym. sellainen odottaa vielä muotoaan mutta on osaksi jo paperilla. Jäi aikoinaan kesken kun en saanut haluamaani lasia tuohon tytön mekkoon. Nyt se lasi on odottanut jo puolivuotta tuossa lasihyllyssäni avaamattomassa paketissa.. Ja nyt sitten olisi tarkoitus saada tuo ainakin alkuun.

   Olikohan tuolla lääkkeellä jotain piristävää sivuvaikutusta.... :))) Ainakin piti joka kymmenettä tai useanpaa huipata tai jotain sellaista. Alkoholi oli ehdottomasti kielletty. Kuulemma arvaamattomia vaikutuksia. Pitäisköhän kokeilla kun utelias olen. Ei vaineskaan. En kokeile. Olo on vaan niin hulppea kun ei koske mihinkään.


   Musana Tchaikovskya