Viimeinen kerta... Ja ensimmäinenSilloin hän sen sanoi.

-Nyt se on sitten loppu. Tää oli viimeinen kerta.

Maistelin sanoja mielessäni. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Järven tyynen pinnan rikkoi vain muutama satunnainen tuulenvire tuoden helpotusta hehkuvaan kuumuuteen. Loikoilimme vaimon kanssa rantakalliolla. Käänsin katseeni vaimooni. Hänellä vielä rinnat kohoilivat kiivaasti. Muutama hikipisara valui hänen paljaalle vatsalleen.

-Nytkö päätit vai jo aikaisemmin?

- Aikaisemmin. Aikaisemmin päätin. Viimeinen käytettiin just. Ei osteta enää lisää.

Käännyin kyljelleni ja silitin hänen rintaansa.

- Vai aikaisemmin päätit. Olisi sitten tuon viimeisen voinut jättää käyttämättäkin. Olisi tärpännyt vaikka heti. Näin kuumana päivänä ne ui kiihkeämmin. Olisivat löytäneet perille pikemmin ja varmemmin. Vaimo käänsi katseensa minuun päin ja hymyili. Hän laski kätensä minun paljaalle vatsalle ja liutti sitä hiljaa alaspäin.

-Kyllä kuule niitä sulla riittää ja ei meillä nyt niin kiire ole. Kyllä se tärppää jos on tärpätäkseen.

Siirsin käteni toiselle rinnalle ja puristin aivan keveästi ja suutelin toista rintaa. Vaimo vetäytyi hiukan kauemmaksi

-Se on hikinen.

Vedin hänet takaisin lähemmäksi ja suutelin uudestaan.

-On siinä minunkin hikeäni.

Vaimoni loikoi silmät kiinni. Minä hyväilin häntä edelleen rinnasta. Aivan kevyesti. Ihan vain kämmenen pohjalla hivelin hänen nänniään tuskin koskien sitä. Toisen käden siirsi alaspäin kummulle. Hänen hengityksensä tiheni hiukan ja pientä punaa alkoi nousta kasvoille.

-Tuntuupa hyvälle. Kunpa nyt ei ketään tulisi tänne.

Hän avasi silmänsä. Hänen katseensa kohdistui minuun ja liukui vartalollani alaspäin. Hänen huulilleen nousi hymy. Hän nousi ensin istumaan kalliolle ja siitä hän siirtyi istumaan minun päälleni. Hänen katseessaan oli odotuksen jännitystä. Rutistin pyyhkeen niskani taakse ja otin nuo kauniit pienet rinnat taas käsiini ja hyväilin niitä. Vaimo huokaisi ja kohottautui ylös päin ja ohjasi miehuuteni sisäänsä.

-Sä oot jo taas ihan valmis. Onpas se kuuma. Olisi pitänyt jo aikaisemmin lopettaa kortsujen käyttö. Näin tää tuntuu paremmalta.

Ja hän alkoi pyörittää lanteitaan hitaasti. Käteni siirtyivät hänen lanteilleen.

- No nyt tulikin vasta kuuma. Jessus kun tuntuu hyvälle.

Vaimon lanteiden pyöritys kiihtyi ja hän ei enää vastannut. Sanoja ei enää tarvittu.         Musana Anna Natrebko