Susulta tuli tämmonen.
           Iideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille  on kuulemma     kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.


    1. Itsehillinnän kurssi esimiesten edessä.
         Opetellaan itsehillintää, kun esimiehet kertovat uusista organisaatio- ja työuudistuksista.
           -Ei saa nauraa
           -Ei saa itkeä
           -Eikä molempia yhtäaikaa
         
   2. Kuinka ymmärtää naisia
           Suunnattu miehille!

   3. Kaupassa selviytymisen aakkoset ruuhka-aikaan.
            Eritysesti erakkoluonteisille.

   4. Kuinka kaivaa nenää toisten huomaamatta.
          Autossa, työpaikalla ja yleensä ollessa ihmisten ilmoilla.

   5. Irti wintoosasta
           Tutkitaan Linux-käyttöjärjestelmää ja opetellaan sen käyttöä


        Ja jos joku ei satummoisin huomannut niin tuo viimeinen oli sellainen kurssi jonne toivoisin tosissaan pääseväni. Jos semmoinen nyt täällä pikkukylässä satunmoisin järjestettäisiin. Ikäväkyllä täällä kaikki kurssit alkavat aina joko klo 18.00 tai klo 18.30. Elikkä kun mulla työt loppuu vasta klo 18.30 niin en pääse millekkään kansalaisopiston kurssille. Ikävä kyllä :(((

   Mulla oli tunne kuin joku meemi olisi jäänyt väliin. En vaan enää löytänyt haastetta. Harmi! Jotenkin vain tuo aika lipsahti ja jäi tekemättä tai sitten sitä ei ollutkaan.

   Kävin pienellä päiväkävelylläkin tuolla pelloilla. Oli kosteaa ja sumuista. Nämä kuvat on siis otettu tänään 9. helmikuuta 2008 klo 12.05 - 13.10.
   1278633.jpg


    1278635.jpg


   Kuuntelin ja katsoin tällävälin tuon Carmen-oopperan. En poistanut sitä kuitenkaan kovolta. Oli sen verran hyvä, että voin katsoa uudemmankin kerran. Vielä siellä on La Traviata katsomatta ja siinä on mun favorite laulajatar pääosassa elikkä tuo Anna Netrebko. Vielä on siis nautintoa jäljellä silläkin saralla.

   Musana Anna Netrebko