Vaimo lähti koulutusviikonloppuun Aulangolle. Saan siis nyt nauttia rauhallisesta yksinäisyydestä huomiseen iltapäivään asti. Elikkä ohjelmaani kuuluu ainakin yksi ooppera digiboxin kovolta pois katsominen. Taidan katsella Carmenin. Ehkäpä jonkun elokuvankin pois katsominen. Saas nähdä minkä sieltä katson. Empä vielä tiedä. Ja ruuaksi laitan jotain sipulista ja valkosipulista. Ja tietenkin kuuntelen muutenkin klassista musiikkia. Elikkä rentoutusta kaikilla tavoin.

   Tuossa kuvatorstain puukossa luki muuten veriurassa "Iisakki Järvenpää". Elikkä pelkkää historiaa kyseessä. Tosin tuosta Iisakista ei tahtonut saada selvää vaikka sen "tiesi". On aika koukeroista tuo teksti. Kuvat oli muuten otettu töissä kännykkä kameralla. Ei ollut tuota parempaa kameraa mukana. Yllättävän hyvin onnistu.

   Muutama Meemi on jäänyt "roikkumaan" tuonne takaraivoon. Ajatus ei oikein kulje. Ehkäpä tänään kun olen yksin niin saan aikaiseksi nuokin. Tuntuu tuo aivotoiminta olevan vähän lukossa. No tuo ei ole mitenkään uutta minulla. Koskas nuo aivot mulla toimis.


   Musana Tchaikovskya