Olo alkaa olla taas parenpaan päin. Vielä sentään yskä vaivaa ja kurkkuun sen mukana koskee. Kuumetta ei ollut enää eilen. Ei ainakaan niinpaljon, että olisin viitsinyt mitata. Nuha vielä sentään jäi kiusaamaan. Rankka flunssa. Hoitakaatte ihmiset ittenne hyvin.

   Yritin tuossa saada jotain tekstiä aikaan Allyn varapakinaperjantaille, mutta ei tekstikone lähtenyt käyntiin. Ei sitten millään. Ideana olisi ollut pako blogeista kommentoimatta kirjoituksia. Sitähän minä tässä olen nyt tehnyt jo jonkin aikaa. Olen käynyt lukemassa ja miettiinyt mitä kirjoitan kommenttilootaan. Nimimerkinkin olen jo kirjoittanut ja sitten olen siirtynyt seuraavalle sivulle kirjoittamatta mitään. Ja tämä vain siksi kun yht'äkkiä olo on tullut tyhjäksi ja ajatukseni riittämättömäksi. Moni olisi kaivannut lohdutusta ja rohkaisua. Tsempin toivottelua ja olkapäätä. Selkään taputtelua. Mutta on vaan niin paljon helpompi todeta, ettei oma kommenttini siihen riitä,  vaikka varsinhyvin tiedän, että yksikin pieni sana auttaa lohdutonta. Eikä tämä johdu edes flunssasta. Olo on vaan riittämätön ja saamaton. Anteeksi kaikilta lukijoiltani joille minunkin olisi pitänyt lohdunsana antaa. Aina vaan ei jaksa.

   1336218.jpg
   Kuva otettu 22.02.2008 n klo 13.00.
   Tätä ottaessani aattelin, että kuvatorstai voisi heittää kokokesän kestävän haasteen lukijoilleen. Vaikkapa kolmenkuvan sarja aiheena: Ennen myrskyä, myrsky, jälkeen myrskyn". Kuvat pitäisi ottaa ensikesän aikana ja nimenomaan tätä haastetta varten. Kuvien ei nyt tarvitsisi välttämättä olla samasta myrskystä. Ja kuvat laitettaisiin esille sitten joku lokakuun torstai.


     Musana rauhallisesti virsiä sinfonisesti