Ihmeen vähälle huomiolle minusta jäi tämä Vanhasen "sensuuri" möläytys. Hänen mielestään pitäisi siis vain kehua hallitusta ja unohtaa köyhemmät ja vähempiosaiset. Poissa silmistä, poissa mielestä tapaan. Tämä viimeistään osoittaa poliitikkojen solidaarisuuden katoamisen. Heidän mielestään kun suurimmalla kansanosalla menee suhkoht hyvin, niin kaikki on hyvin. Ja niinkuin tiedetään, ministereillähän menee todellakin hyvin jos vain pitävät näppinsä erossa kännyköistä. Rahahuolia ei heillä ole.
   Niinkuin ei näilläkään herroilla. Nämä herrathan sitä puhuvat kokoajan tavallisen palkansaajan palkankorotuksia vastaan. Ja kuinkas sitten kävikään? He puhuvat, että heillä on niin kova vastuu, että palkka sitämyöten. Ja missäs on vastuu sitten kun töpätään. Niin herrat Storaenson Amerikan reissun jälkeen. Tulihan töpättyä mutta missäs se vastuunkanto sitten on. Laitetaan yksi kannattava tehdas matalaksi ja porukkaa pihalle siellä missä eniten työtä tarvittaisiin. Paikataan töppäys kostamalla duunarille. Saadaan vähemmillä resusseilla enemmän voittoa muualta. Ja hallitus siunaa.
   No itseppähän olemme hallituksemme valinneet. Vai olemmeko? Taisimme valita eduskunnan, mutta valitsimmeko hallituksen??? Demokratiakin on sitä miten se luetaan. Presidentinkin valtaa aikoinaan kavennettiin ja nyt halutaan kaventaa lisää. Hänhän onkin se ainoa, jonka kansa valitsee suoraan korkeaan virkaan. Ei me ministereitä valita. Puolueet ne valitsee. Vallahimoa sanon minä!


   Lauantaita tässä vietetään. Leivinuunissa tuli räiskyy. Sämpylöitä olisi tarkoitus taas leipoa. Ja ruokaa myös siellä sitten kypsentää. Broileria, Pykeijan lohta, ja kait siellä jotain muutakin on. Siis normaali viikonloppu taas. Ja kait sitä vähän siivotaankin ehkä. Tosin vaimon loma jatkuu vielä. Ei ole ollut noita hoitolapsia sotkemassa ja nostattamassa pölyä, niin että ei ole ehkä niin siivoamiselle tarvetta. Voisi toki ottaa rennomminkin. Ja ehtiihän se vaimo viikolla kun minä olen töissä... ;)

 
     Musana Anna Netrebko