Tälläkertaa siitä yli mistä aita matalin.

   1495299.jpg

   Syynä on kun en pystynyt kuvaamaan sitä mikä ensin tuli mieleen. Elikkä perisuomalaisen vanhan kotimaisen leffan lettipäistä nuorikkoa ladon vieressä sinitaivaan alla odottamassa mielitiettyään. Tyydyin siis tylsästi tuohon sinitaivaaseen ja koivuun. Kuva viimekesältä.

    Tuossa katsellessa muiden kuvia tähän haasteeseen, niin törmäsin taas ainakin kolmeen sivustoon joilla soi musiikki. Ja vielä kun mulla on tapana avata useita alasivuja kerralla ja selata niitä sitten. Tuli oikein pakokauhu ja paniikki kun Sibeliuksen Valsse Tristen päälle alkoi mäikäämään jotain teknoa tai mitä lie hirvitystä. Moni kuva jäi katsomatta kun etsin paniikissa oikeaa sivustoa minkä sulkea tuolta melusaasteelta.

   Huomenna sitten alkaa viikon loma ja siirryn taas mökille siivoamaan ja laittamaan sitä kesäkuntoon. Kuulin juuri että mökinpihalle ei vielä ole asiaa autolla. Siellä on vielä lunta!!!! (hei Susu! Sun pitäis sitten päästä mukaan. ;) )   Tarvitsee kuulemma oikein pitkävartiset saappaat. Niinpä nyt taas taukoa täällä blogistaniassa käymiseltä. Jospa noista mun muksuista jompikumpi sitten ilmoittais mulle ton valokuvatorstain haasteen ensiviikolta. Olisin kiitollinen. Ja miksei myös huomista pakinaperjantain ja maanantaista tarinamaanantainkin aihetta. Nyt olisi aikaa kehitellä pitkästä aikaa noihinkin jotain.   Musana Sibeliusta