Vetoketju



Keski-ikäinen mieskin oli joskus nuori. Vaikkei aina uskoisi. Se oli silloin kaukaisessa menneisyydessä. Aivan liian kauan sitten. Se oli silloin kun muotia oli tiukat satiinihousut leveine lahkeineen ja kukikkaat paidat myös miehillä... ja pitkät tukat kampauksineen. Silloin oli vielä tarpeeksi tukkaa kampausta varten. Ja keski-ikäinen mieskin oli vielä silloin hoikka. (Huokaus...)

Keski-ikäisellä miehelläkin oli sellaiset vihreät hyvin tiukat leveälahkeiset sattiinihousut. Ja musta paita jossa oli paljon pieniä punaisia kukkia. Päällimmäisenä tietenkin mokkanahkainen pusero mallinen takki. Sekin vihreä tottakai.

Keski-ikäinen mies kävi siihen aikaan myös diskoissa kuten muutkin sen ikäiset nuoret. Hytkyttiin siellä diskomusan tahdissa muka kuin oisi osannut liikehtiä kovinkin hienosti. Joo'o! Disko oli nimeltään Wienitär. Se sijaitsi tuolla eräässä itä-suomen pikkukaupungissa.

Eräänä iltana nuori keski-ikäinen mies oli siellä taas istumassa ja tanssimassa ja tietenkin tyttöjä katsastamassa. Joi siinä ohessa brändylonkeroa. (Nyt jo kadonnutta makoisaa juomaa). Jossain vaiheessa huomio kiintyi mukavan näköiseen tyttöön ja ei muuta kuin hakemaan ja neito lähtikin mukaan diskon jumputukseen heilumaan. Siinä sitten heiluttiin ja muutama sanakin yritettiin vaihtaa metelin keskellä. Tytöllä oli mitä kaunein hymy ja nuori keski-ikäinen mies alkoi lämmetä tosissaan. Välillä neito halusi juomaan janoonsa mutta tuli hetken päästä itse hakemaan nuorta keski-ikäistä miestä diskon jumputuksen keskipisteeseen ja värivalojen välkkeeseen. Siinä sitä heiluttiin ja tunnelma alkoi olla jo aika vauhdikas. Yksi hidas väliin ja siinä päästiin sitten jo hiukan juttelemaan ja molemmilla oli hauskaa. Diskomusan taas alkaessa heiluttamaan nuoret pitivät kilpaa kumpi katsoo toistaan pietenpään silmiin ripsien värähtämättä. Ja kyllä niitä neidon silmiä passasikin katsoa. Sinivihreät suuret kirkkaat silmät. Nuori keski-ikäinen mies oli jo mennyttä kalua.

Mutta yht'äkkiä tyttö kesken tanssin lopetti tanssimisen ja mieshän vei neidon paikoilleen istumaan ja tyttö kuiskasi miehelle:" Vetoketju". Ja nuori keski-ikäinen mies kurkkasi housunsa etumusta ja vetskarihan sieltä oli pettänyt. Aukosta hohtivat kirkkaanpunaiset kalsarit. Ja nuori keski-ikäinen mies vajosi parketin alle. Ei muuta kuin tuo edellä mainittu mokkanahkatakki housujen eteen käsivarrelle ja ulos ravintolasta kiireesti.

Toista kertaa ei tuo tyttö ilmestynyt enää nuorelle keski-ikäiselle miehelle vaikka siellä Wienettäressä tuli ihan tarkoituksella käytyä. Ei tullut, ei!


Niin ja tietenkin tämä kirjoitus sitten on vain keksitty juttu. Eikö vain? Eikö olekkin? Onhan. Pakko olla! Ihan pakko olla... Nyyh!!!


1583732.jpg



 Musana Viikate