Jatkoa tästä.

   Me seurasimme viirupöllöjen elämää ja emopöllöt seurasivat silmät suurena meitä. Välillä satoi ja tarkkailupaikka oli sen mukainen.
   1637093.jpg
   (Sorry kuvan rakeisuus. Satoi ja jouduin vaihtamaan kameran asetuksiin 4oo asaa.) Välillä taas otetiin samalla aurinkoa. Ei mikään tyhmälintu.
   1637095.jpg
   Ja poikaset kasvoivat isommiksi hurjaa vauhtia.
   1637097.jpg
   Ja välillä harjoiteltiin liikuntaa tai muuten vaan ihmeteltiin maailman menoa.
   1637103.jpg
   Ja poikasten puolustusvalmius jatkui herkeämättömänä.
   1637108.jpg
   Ja puolustus näytti vaarallisuutensa eräänäpäivänä. Sana oli kiirinyt kylällä ja eräät miehet tulivat pienessä maistissa ja halusivat välttämättä kuvan poikasista. Toinen kiipesi vastusteluistani ja varoitteluistani huolimatta tikkaille ja otti muutaman kuvan pesästä. Juuri ehdittyään alas emo iski kyntensä miehen niskaan. Saipahan kunnon verijäljet sinne. Lähti aika vaitonaisena pois. Onneksi silmät säästyi.
   Minuun pöllöt suhtautuivat jostain syystä aika luottavaisesti. Tosin en pesälle asti mennytkään, mutta jos vieraampia ihmisiä ilmestyi niin varoitusäänet kuuluivat heti ilmoille. Vaimollenikin joskus ne urahtivat.

   Juttu jatkuu taas jossain välissä. Kunhan ennätän. Huomenna lähdetään taas tuonne mökille heti aamulla. Kuvatorstaihin yritän sentään osallistua jos löytyy aiheeseen sopivaa kuvaa nopeasti aamulla.


   Ei musaa