Tänään taas fillaroin töihin. Taisi olla 6. kerta tänä kesänä. Matka on vaihdellut reittivalinnan mukaan 27.1 km-34.6 km. Aikaa on mennyt  1tunti 15minuuttia- reilu 2 tuntiin. Välillä kun olen leikkinyt turistia kameran kanssa tai kuvaillut muuten vain "hukaten" aikaa. Välillä siis olen ottanut iisimmin ja nauttinut pyöräilyn kiireettömyydestä katsellen ympärilleni. Niin  tein tänäänkin kotimatkalla. Otin kuvia kotimatkalla vissiin n. 30 kipaletta. Pari tuohon loppuun näytteeksi.
   Ei mulla nyt mitään erikoista asiaa ole. Kunhan ilmoittelin olevani hengissä.  Eilen en avannut tietsikkaa ollenkaan. Siis kotona. Töissä piti sentään jotain toosallakin tehdä. Ikävä kyllä.
   Vaimo jäi vielä mökille toiseksi viikoksi. Itse siis käväisin vain katsomassa että kaikki on hyvin ja vein hänelle hiukan sapuskaa. Laitoin toki vesijohdon kaivosta mökkiin. Toimii 12 voltin pumpulla ja vesi tulee kuin pikkupoika olisi pisillä. ;)) Mutta tulee jokatapauksessa kunhan akuissa virtaa riittää. Pumppu on aika virtasyöppö. Ei sillä kovasti lirutella pitkiä aikoja. Vain juoma- ja kahvivesi ja sellaisen ottoon tarkoitettu. Eipähän tartte aina sinne kaivolle juosta rinnettä pitkin alas ja täyden ämpärin kanssa taas ylös. Pikkasen helpompaa.
   Tämä vuodatuksen sivusto alkaa olla taas aika hidas. Ainakin tuon kuvasiirron osalta. Alkaa mennä hermo huonoon kuntoon. Tarttes päästä nukkumaan, että heräis aamulla aikaisin valmistautumaan fillarointiin. Jos jaksaa meinaan fillaroida vielä huomennakin..
   Niin. Siis ne kuvat.

   1776769.jpg

   1776779.jpg
    Ei musaa