En nyt ole saanut sähköpostia noilta taiteilijoilta, mutta laitetaan nyt kuvat kuitenkin.

   1847505.jpg

   1847503.jpg

   1847499.jpg
    Jos nyt nuo taiteilijat itse sattuvat sivuilleni niin laittakaapa ne nimet tuonne kommentteihin. Itse en niitä enää todellakaan muista. Hienoja ovat ja omaperäisiä kuten taiteen täytyykin olla. Tämä on sitä oikeaa kansantaidetta.

   Muutapa kirjoitettavaa nyt ei olekkaan. Ai niin. Nuo edellisen elikkä aikaisempien postausten pöllöt ovat jo kaukana pesäsätä ja pesä sentään kesti loppuun asti. Nyt keskustellaan vaimon kanssa mitä tuolle pesälle tehdään. Poistetaanko vai kunnostetaanko ensikesäksi? Kyllähän noin agressiivinen lintu kuin tuoi viirupöllö on, niin se haittaa mökillä oloa pesiessään pihapiirissä. Mutta toisaalta. Oli sitä kiva seurata ja ensikesänähän loma olisi vasta heinäkuussa jolloin pöllö poikasineen on jo lähtenyt pesästä. Toisaalta tyttärellä on koira ja jos he menevät mokille pesintä aikaan niin selkkaus on väistämätön tosiasia. Vaikka kyllä ne söpöjä olivat. Poikaset nimittäin.
   1847584.jpg

   Emo taas oli aika kookas ja ärhäkkä. Tämä kuva hiukan keljuttaa. Otin sen kulmantakaa kameran kääntyvän etsimen avulla. Niinpä en huomannut tuota pyrstön "poikki" menoa. Ja toista kuvaa pöllö ei jäänyt odottamaan. Harmi. Muuten olisi aika kiva kuva. Kuvaa ei siis ole rajattu jälkikäteen. Tuo puu jolla pöllöemo istuu on paksumpi kuin aikuisenmiehen ranne. Päätelkää itse kuinka iso lintu on siis kyseessä.
   1847561.jpg   Musana virsiä sinfonisesti