Sain häneltä tuon palkinnon. Siis tämmöisen.

                2020947.jpg
   Näitä Blogeja joille tämmöisen pystin jakaisi on niin paljon, että annetaan se jokaiselle blogille joilla olen käynyt kommentoimassa. Ja niitä on aika paljon. Tosin sekin homma on vähentynyt multa. Sorry vaan. Olen laiskistunut. Vaikka nykyään olenkin vähentänyt blogaamista ja yleensäkin tietsikalla oloa. Aina tuntuu mukavalta saada huomiota.

  
   En tiedä mihin tuo aika nykyään katoaa. Olenkohan tullut vain laiskemmaksi vai mikä? Tuntuu vaan että pitäis loppuelämänsä aikana saada edes jotakin järkevää aikaseksi. (Ihanien aikuistuneiden muksujeni lisäksi) En vaan kylläkään saa mitään aikaiseksi. Aloitan innolla sitä sun tätä tekemään ja kaikki jää kesken. Aika ei riitä. Tuo työ vie kaiken mukavimman ajan tehdä kivaa. Ja voimatkin se peeveli vie. Kaksi lasityötä on nytkin kesken. Yhden kirjan sentään ennätin tänään lukea loppuun. Tuo Dovstojevski on vielä kesken. No sentään tänään olen imuroinut yläkerran ja vaihtanut vettä akvaariosta. Mutta siinä kaikki.
   Mielessä pyörii vielä muutama kirjoitus juttukin mutta missä välissä sais tehtyä? Pitää vissiin vähentää nukkumista. Tuli myös tuolla mökillä mieleen lukiessani noita Moravian eroottisia tarinoita, että vois sitä itsekin jotain erotiikkaa kirjoitella. Pari pientä tarinaa kyllä pyörii mielessä. Tosin missäs ne julkaisisi kun nuo ed. mainitut muksut myös lukee näitä tekstejäni. Ja en mä niitä kyllä julakaisisikaan ihan heti. Pitäisi saada aikaan niitä sarja erillaisia. Sitten vasta korkeintaan jos silloinkaan.

   Loppuun taas kevennys kuva.
   2020958.jpg    Musana Madredeus