Olen siis edelleen lomalla vaikken olekkaan mökillä. Syy miksi tulin mökiltä pois oli siis tuo vaimo. Akuutti kurkunpään tulehdus. Ja onkin todella kipeän tuntuinen. Ilman musiikkia täällä kotona olisi todella hiljaista. Hänellä on ehdoton puhekielto. Äänihuuletkin tulehtuneet. Elikkä sairista myös koska ei voisi "komentaa" lapsia. Kyllä! Kyllä mä yritän hoidella häntä kunhan tältä tietsikalta ehdin. ;)

   Mökillä oli mukavan rauhalista. Tuuli ja sade piti ainoastaan "meteliä. Kävin aamu-uinnilla joka päivä. Ja tietenkin myös joka ilta useanpaan kertaan saunasta. Vedenlämpö oli yllättävän korkea.  Meinaan 7 astetta. (Hmm! Mitenkä näppäimistöllä saadaan astemerkki?) Pikkasen sain polttopuutakin nostettua. Mutta aika vähän kun satoi melkein kokoajan.
   No käytin aikaa lukemiseen. Luin parhaimmillaan 4 erikirjaa. Antiikin Kreikasta, yksi Susikoski välipalaksi, Moravian "eroottisia tarinoita", Teemu Keskisarjan väitoskirjaa "secoituxesta järjettömäin luondokappalden canssa" ja Dostojevskin "idiootti". Niitä ennen ennätin lukea Chaplinin omaelämäkerran. Dostojevski ja keskisarjan kirjat ovat vielä kesken. Ja tuo Kreikka tuli vain hutaistua läpi.
   Yritin myös ulkoilla ja kuvailla mutta tuo jatkuva sade... Ei siitä oikein mitään tullut.

   Susupetal tuolla jossain aikaisemmassa kommentissaan kyseli kirjoitus inspiksestäni. Josko se olisi tulossa takaisin. Kyllä se vähän nosti päätään tuolla mökillä. Yritin kyllä muttei oikein onnistunut kun joutui oikein kynähommiin. Ei siitä mitään tahtonut tulla. Olisipa vain kannettava tietsikka.  Tosin aloitin yhtä juttua joka tuli mieleen siinä aamu-uinnin yhteydessä. Ensimmäiseksi nimiversioksi tuli "mökkihullun päiväkirja". Sitten huomasin ettei ollutkaan kyse mökkeilijästä joten muutin nimeksi "Kuuhullun päiväkirja". Mutta sitten funtsailin, että nimi muistuttaa liikaa Juoppohullun päiväkirjaa joten työnimenä on nyt vain "Kyllähullu". Voi olla että vielä muuttuu jos yleensä tulee ikinä valmiiksi. Käsin kirjoittamani alku jäi nimittäin mökille kun tuli vähän niinkuin enneaikainen lähtö... Siis pois mökiltä.

   Muutaman kuvan sentään otin. Tässä yksi taas keventämään tekstiä.

   2017857.jpg
    Musana Oliphant