Taas työpäivä kärsitty. Päikkäritkin nukuttu. Jostain syystä nyt on vähän töitä. No kevyemminhän päivä siinä menee. On töitä kuitenkin riittämiin muttei tartte pitää liikaa kiirusta. Hyvä näin. Kyllä se taas kohta muuttuu. Tiedän sen varmasti!

   Odottellessa klo 17.00 uutisia katselin eduskunnan kyselytuntia. Ja kaikkea roskaa nekin ihmiset tekevät. Käyttäisivät senkin ajan hyödyllisemmin. Opposito kysyy kaikkea mitä mieleen juolahtaa ja hallitus vastaa takaisin samalla mitalla. Ja puhemies lyö kyllästyneenä pöytään ja asia on käsitelty. Kuuntelin kysymyksiä vähän toistakymmentä ja yhteenkään ei tullut suoraa vastausta. Kiertelyä ja aivan asian vierestä ja keskustelua ei saanut jatkaa kun jo puhemies iski nuijalla pöytään. Ja tuon kaiken me veronmaksajat maksamme. Minusta tuo ei ollut muuta kuin suoraa rahan ja ajan tuhlausta. No monet kysymykset oli kyllä tärkeitä mutta tuo käsittelytapa ei kyllä johda mihinkään. En siis ymmärtänyt koko kyselytunnin tarkoitusta. Halloo!!! Josko joku selittäisi????

   Eilen sain jonkillaisen inspiksen ja aloittelin tuota "kylähullu" kirjoitelmaani. Täytyy myöntää. Täysin pähkähullu juttu. Jaa siis kumpi? Kirjoitelma vai mun kirjoittaminen? Siis kumpikin!!!

   Vielä yksi kuva tuosta pienestä pakkaskaudesta sunnuntailta kevennykseksi.
2042317.jpg


   Musana Sibeliuksen viulukonsertto