Tämä kirjoitus on jatkoa tästä!

2073076.jpg
   Kun lasinpalaset ovat folioitu ja aseteltu kohdilleen, niin foiliodut reunat putsataan juotosnesteellä(avoin pullo vasemmassa reunassa. mietoa happoa) ja juotetaan pienillä tinatipoilla kiinni. Jos joku kokenut Tiffanytyön tekijä moittii isoja lasinpalojen välejä niin ottakoon huomioon, että tämä työ on tehty jätepaloista ja tarkoitus onkin  keksiä niille järkevää käyttöä. ;)

   2073081.jpg
   Sen jälkeen tehdään lopullinen juotos elikkä kaikki saumat ja reunat juotetaan tinalla huolellisesti. Ja tämä vaihe on minun kompastuskiveni. Lohduttaudun kuitenkin että kädenjälki pitääkin näkyä. ;))  Tietenkin työpöydän pitäisi olla huomattavasti siistinpi. Tuossa kuvassa näkyy myös toinen keskeneräinen työni. Siitä sitten enemmän kun se on valmis.

   2073088.jpg
   Tässä sitten valmis työ. :))

   Tämä ei sitten ollut mikään varsinainen työhön opastus vaan pieni lyhennetty työselostus niille joita asia kiinnostaa. Jos aiot tehdä tiffanylasitöitä niin mene ehdottomasti kursseille. (äläkä tee niinkuin minä suomalainen jääräpäämies) Kursseja järjestää useimmat tiffanylasia myyvät liikkeet.


       Musana Viikate