Eipätässä mitään erikoista.  Edessä oleva viikko onkin taas tuota aikaista aamua. Ja vielä ne kaksipäivää ennen jouluakin seuraavalla viikolla samaa. No pääseepähän kauppoihin jo päivällä ostamaan pienemmässä ruuhkassa. Jotain hyvää tähänkin risukasaan sentään joskus osuu. Jos vaan jaksaa käydä kaupassa liian vähälle jäävässä nukkumistilassa eli väsyneenä. Kait se vain on pakko.

   Noista edellisistä haasteista muutama sananen. Siis Yykaakoonee haaste 8. Siinä lasissa ei tälläkertaa ollutkaan konjakkia. En viitsinyt avata uutta pulloa joten laitoin lasiin glögiä. Siitä punaisuus. ja myös tuon lasin yläreunassa voi havaita huurretta. Siis kuumaa glögiä. Muuten tuollainen halpa glögi paranee huomattavasti kun sinne kaataa hiukan halpaa calvadosia. Halpaa calvadosia ei oikeastaan muuhun voi käyttääkään. Minun mielestäni siis.
   Valokuvatorstain haasteessa 112 varoittelin lasinsiruista. Eihän nuo kuvassa olevat isot sirut ole itseasiassa pahoja. Nämä pienet ne on.
   2145540.jpg
   Tässä kuvassa tuo sininen on oikealta kooltaan alle millin sivultaan ja kun pöytään nojaa niin sitä et huomaa ennenkuin se on jo kunnolla ihon alla. Sen vuoksi varottelulappu on paikallaan. Jopa itseäni tuolla muistutan. Ihan vaan nimimerkillä "kokemusta on". Auts! Ja juuri lakaisisn myös lattialta noita lasinsiruja pois. AUTS!
 
    Päivän musiikkina on ollut juutuupista sekalaista klassista. Esimerkiksi tämä.