Tänään siis vielä vapaapäivä. Jos vaikka yrittäisi siivota tätä tietsikkaa turhista ohjelmista ja ottaisi tärkeistä tiedostoista varmuuskopioita. Kuten valokuvat ja nuo kirjoitukset mitä on tullut tallennettua tänne koneelle. Jos vaikka sitten jossain välissä taas päivitäisi koneen tai ainakin laittaisi uudemman käyttiksen ja selaimen. Nykyään tuntuu hiukan takkuavan tämä kone. Käytän tässä Linuxia ja tarkemmin sanottuna Ubuntua. Ja on se kuitenkin hiukan hankalampi kuin vintoosa. Ei jaksaisi opetella uusia asioita kun ei tuo kielipuolikaan ole oikein hallinnassa. Ja nuo termit tietotekniikan puolelta on vähän vajaat. Firefoxikin on muutaman kerran kaatuillut. Sekin siis pitäisi päivittää uudenpaaan. Olen sinne ilmeisesti ladannut jonkun huonosti sopivan ohjelman. Katsotaan ja mietitään.

2196751.jpg
   Päivän kuva on viimevuodelta. Jos vaikka päivän valjettua kävisi ottamassa uusia.

   Ja niin. Tuo Ihanainen Susu tuolla kommentissaan sanoi minun olevan aamuvirkku. Ei muuten pidä paikkaansa. Nukkuisin mielelläni aamulla pitkään ja valvoisin illalla myöhään muttakun on tuo vaimo ja hällä hoitolapset jotka tulevat ensimmäiset jo klo 07.00 aikaan aamulla. Kyllä mökillä yksin ollessa tulee nukuttua aina myöhenpään. :))

    Edit. muttamaa minuuttia myöhemmin. Uunalle: Maidon olen jo jättänyt kokonaan pois. Juustoja olen kylläkin syönyt. Punaisen lihankin olen jättänyt lähes tyystin. Nyt jouluna ja sen alla tuli taas syötyä enemmän sitä ja nivelet ovatkin huonommassa kunnossa. Täytyy taas siirtyä tyystin lintu ja kala linjalle. Ja tietenkin kasviksille. Jos elelisin yksin niin kokeilisin tyystin kasvis linjaa ruokailun suhteen mutta kun tuo vaimo ei sille sopeutuisi.    Musana Tchaikovskya