Muistaako kukaan kirjoitteli arkimaanantaista. Totesin siinä mielessäni että olisipa hyvä vaikka meemiksi. Siis millainen olisi itsekunkin arkimaanantai. Tälläinenhän tämä oli 2.2.2009

 

 

 

                                  Arkimaanantai 2.2.2009

 

 

Kännykkä herätti Bachin Airilla aamuyöstä klo 03.10. Olin nukkunut harvinaisen sikeästi. Yleensä herään ennen ”aamusoittoa”.Laitoin kahvin tippumaan ja puin päälleni sitä odotellessani. Kahvin kanssa söin pari makkara sämpylää ja join pore b-strongin. Jos vaikka jaksaisi paremmin. Ajelin töihin 30 km ja olin siellä n. Klo 04.25. Työpäivä oli lähes tavanomainen. Soittelin vain n. 20 puhelua. Elikkä hiukan vähemmän kuin normaalisti. Koti matkalla hoitelin vielä yhden työtehtävän ja oli sen takia kotona hiukan normaalia aikaisemmin elikkä n.11.45. Ja matkalla kävin myös antamassa työterveyskeskuksessa verta verikoetta varten. Läpäisenkö? Sen saan tietää myöhemmin.

Vaimo oli ulkona hoitolasten kanssa joten tyydyin vain keittämään kahvit ja syömään muutaman sämpylän jonka jälkeen painuin päiväunille. Nukuin nekin parituntia harvinaisen sikeästi ja hyvä niin. Edessä vielä sentään koko loppuviikko samanlaisia herätyksiä.

Päikkäreiltä herättyäni lämmitin mikrossa viikonloppuna leivinuunissa tehtyä ruokaa. Riisiä, broileria, ”makuporkkanaa”(porkkana kolikoita muhitettuna tilkassa oliiviöljyä,balsamikoa ja hunajaa) ja muita vihanneksia. Vaimo tuli syömään kanssani. Juttelimme niitä näitä ja vaimon työasioita. Joimme kahvit mustikkapullien kera jälkiruuaksi. Katselin tekstiteeveetä hetkisen ja kävin kävelemässä pienen lenkin.

Vaimo meni katselemaan Karseita rohkelikkoja telkusta ja minä painelin alakertaan tietsikan tykö. Selailin muiden blogeja hetkisen. Löysin yhden uuden seurattavan blogin ja lueskelin sitä tunninverran. Tutkiskelin kansalaisopiston kurssitarjontaa mielessä lähinnä alkava lasimaalauskurssi jonka aikataulu olisi ehkä sopiva minunkin työaikoihin koska kurssit olisivat viikonloppuisin. Mukana olisi myös minua kiinnostava lasinsulatus opetus. Ehkäpä...?

Siirryin vaimon seuraksi katselemaan Upsalansairaalaa. Tosin katselin sitä vain toisella silmällä. Vaimon kanssa olo oli tärkeintä. Otimme iltapalan ja katselimme vielä muutaman kotimaisen sarjan. Ei salkkareita. EI!!!

Nukkumaan heti klo 22.00. Herätys olisi taas aikainen.

 

 

Haastetaanpa joku mukaan? Vaikkapa Harmaa pantteri. Siis mukaan kertomaan maanantai arjesta. Saa napata muutkin.

 

Musana Viikate