Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Kuistilla on jo 13 astetta lämmintä(KLO 08.20). Sisällä edelleen 20 astetta. Istun aamukahvilla. Radiosta soi kaunista rauhallista klassista musiiikkia. En tunnista mitä.Olo on rauhallinen. Kävin jo aamu-uinnilla tai siis kastautumassa tuossa istuma-avannossa. Pohjassa istuessa on sopivasti kaulaansa myöten vedessä.

1240725130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Jouduin kylläkin ensin rikkomaan pinnalta jääriitettä. Kyllä taas piristi!

   Eilinen meni tuota aurinkosähköjärjestelmää uusiessa. Sain kaikki kohdalleen. Uusii akkukin on paikallaan. Sen tuonti autolta tänne sisälle olikin homman hankalin yksittäinen osuus. Painaa mokoma 75 kg. Ja minä kun en ole mikään bodari.(ehkäpä lähempänä hodari). No joka tapauksessa tuossa se nurkassa kököttää ja on täydessä latingissa. Kaksi aurinkokennoa lataa sitä säätimen kautta. Valot ja tämä vanha radiokin pelaa. Vesipummpukin saa sähköä mutta en ole vielä virittänyt sitä kuntoon muuten.

   Ilalla vielä saunoin. Saunassa istuessani tajusin muuten taas saman asian kuin aikaisemmillakin kerroilla täällä näin keväällä ollessani. Niveleni olivat olleet koko  päivän kivuttomat. Yhdistän tuo tuohon aamuavantoon. Mun kai pitäisi vaan käydä koko talven avannossa muutaman kerran viikossa. Olen vaan niin laiska lähtemään.

   Mitä sitten tänään tekisin? Hmm Jos vaikka siivoaisi tai laittaisi uuden radion vai olenko vaan? Tai jotain muuta? Tekemistä kyllä riittää.

 

   Musana klassikradio