On jäänyt vähälle nuo kirjoittelut tänne. En tiedä miksi. Ei vain ole vissiin ollut aihetta kirjoitella. Vaikka kyllä aiheita kirjoitteluun olisi ollutkin mutta tuo ulosanti on tökkinyt. Esimerkiksi nuo taannoiset Vanhasen typeryydet. En tarkoita 69 juttuja vaan noita eläke sekoiluja. Miten meillä voikin olla tuollainen pääministeri??? Mutta niinhän se vain on että semmoinen kai tuokin paikka on, että saadaan semmoinen kuin ansaitaan. Hölmöjähän me ollaan jos tuommoinen mies valitaan eduskuntaan.

   Taas toisaalta: Eihän me valita pääministeriä. Tämä parlamenttarisimi kun taitaa viedä meiltä kansalta vallan puolueille. Elikkä parlamenttarismi ei ole kansanvaltaa vaan puolueen valtaa. Edelleen sanon, että ainoa ihminen jonkinlaisen vallan kahvassa jonka me kansa valitsemme on presidentti! Ja juuri siltä ollaan vähennetty valtaa ja halutaan vähentää ennestään.  Puolueessahan taas asiat päättää muutama johtohahmo ja muut ressukat myötäilee ja ovat sätkynukkeja ilman omaa tahtoa ja uskallusta. Se siis kansanvallasta.

   Vanhanenhan muutenkin tahtoo valtaa lisää itselleen. Siitähän kielii nuo puheet ettei valmisteltavista laeista tai muista asioista saa keskustella. Ilman keskusteluahan asiat menevät sitten juuri kuin tuo itsevaltiaaksi haluava tyyppi haluaa. Valmiista asioistahan sitten on jo turha keskustella... MOT!

   Palatakseni tuohon eläkejuttuun. Nämä meidän herrat haluavat että raskaantyön tekijät puurtavat kuolemaansa asti töissä ilman eläkettä että itse saisivat valtavat eläkkeet jo 60-kymppisinä tai allekin. Eläkekatto tuonne 3000-4000€:n kieppeille ja matalinpia eläkkeitä ylös. Kansanedustajilta myös pois tuo nykyinen eläkejärjestelmä. Siitäkin näkee kenestä nuo meidän valitsemat "edustajat" oikein välittää. Elikkä omanapa se niilläkin on lähinpänä.

 

   Tuossapa taas pieni purkaus tuolta syvimmistä sopukoista. Muuten aika onkin mennyt töissä, uuteen tietsikkaan tutustuessa ja töllötintä töllöttäessä. Ulkoilu on jäänyt minimiin. Laiskuus on iskenyt. Kohta tosin meinasin taas vääntää sämpylätaikinan ja laittaa ruokaa uunissa. Leivari räiskyy mukavasti tuossa lähellä tuottaen samalla lämpöä tähän taloon.

   Eilen katsellessa tuota "dansseja dähdien kanssa" niin mieleen tuli. Pitäisi tuotakin formaattia tuoda lähemmäksi kansaa. Ottaa sinne tavan pulliaisia tanssimaan ja antaa nimeksi "tanssii tuhtien kanssa". Minäkin pääsisin ehkä opettelemaan tuota taikaa. ;))

   Ja loppukevennykseksi vielä vaihtoehtoinen kuva tuohon valokuvatorstain aiheeseen "violetti"

1239605333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Tälläinenhän minun olisi pitänyt laittaa eikä hätiköidä sen kuvan kanssa. 

   Niin! Nyt olen siis lomalla. :))) Seuraavat neljäviikkoa siis nautiskelen olemisesta ja muusta vapaasta. Saisikohan sitä aikaseksi vaikka ulkoilua. Ja loppulomasta sitten vielä mökille siivoamaan ja laittamaan mökki kesäkuntoon. Toivottavasti tuo uusi kannettava sitten pelittää sielläkin nettiin.

 

      Musana ylenklassinen radio