Nyt siis olen jo mökillä. Lähes kaikki tavarat autosta on kannettu sisään ja nyt olen jo laittanut pienen tulen takkaan. Kohta laitan myös kaminaan ja alan lämmittämään tosissaan. Tuo takkatuli saa lämmittää ensin hiukan hormia ja samalla paistan yhden grillimakkaran. Kevään ensimmäisen.

   Kun tulin tänne niin kuullostelin tuota viirupöllöä muttei kuulunut. Tarkistin pesän ja se oli ikäväkyllä tuhoutunut. Kuva ehkä huomenna siitä. Viirupöllöhän pesi viimekesänä täällä aitan seinustalla. Kuvia siitä löytyy tuolta viimekesän postauksista. En nyt viitsi lähteä hakemaan linkkejä kun yhteys on täältä niin älyttömän hidas.

   Lämpötila ulkona kuistilla oli peräti 13 asteeta ja sisällä 7. Nyt siis jo lämmittelen tätä mökkipahasta. Lunta on vielä yllättävän paljon. Eipä aikaisempina vuosina olekkaan ollut näin paljoa. Tuo tiekin oli aika mutavelliä ja pelkäsin kokoajan jääväni siihen kiinni. Hyvä ettei ketään tullut vastaan. Oltaisiin molemmat jääty nalkkiin.

1240576403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

    Tuolla tossujen takana on siiten jäätä. Ja tuossa oikealla kanootin keulan takana on laituri ja sen viereltä pitäisi siis kohta hakea vettä saunaan. Saisi senkin sitten lämpiämään. Tulta ei voi laittaa ennenkuin vesisäiliö on täynnä. Niin, ja kaivollakin pitäisi käydä ja tiskipöydältä pyyhkiä hiirenpapanat ja... ja... ja...

 

   Musana takassa räiskyvät puut ;))

PS: Nettiyhteys on muuten niin hidas ettei kuvia tule varmasti hirveästi  laitettua. Tuonkin kuvan latauksen aikana kävin hakemassaa muutaman korillisen puita sisään.