Tähän kyllä piti tulla ensin toinen kuva mutta kun olen nyt yritänyt sitä siirtää vuodatuksen kuvagalleriaan jo yli10 minuuttia niin luovuin toivosta. Olkoon tuo allaoleva kuva sitten osallistumis kuvani. Voi olla jopa parempi.

 

Avantoni oli tehnyt itselleen maskin jäästä etten aaamulla sitä löytäisi. No jätin vielä sen rauhaan. Ehkäpä hetken päästä...

1241071259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aurinko paistaa taas täydeltä terältä pilvettömältä taivaalta. Yöllä oli pakkasta muutaman asteen mutta nyt ollaan 5 asteessa lämmön puolella. Sisällä sentään onneksi on edelleen lämmintä reippaasti 20 astetta. Syö kaurapuuroa omenahillon kera ja radiosta soi klassikradio.

Eilinen menikin harakakoille niinkuin hiukan ennustelinkin. En tehnyt oikeastaan mitään. Luin kirjaa ja välillä istuin tuossa kuistilla kuunnellen lintujen mäikäämistä.

Kirjoitinhan minä toki sen pakinaperjantain tarinan. Ensin aloitin samasta aiheesta toisen jutun mutta tiesin kyllä jo alkulauseiden jälkeen ettei siitä tule sopivaa pakinaperjantain juttua. Siitä tulikin taas piiiitkä juttu. On se nyt jotensakin kasassa. Se on ainakin 3 osassa julkaisttava, Tai viittiikö lie julkaista ollenkaan, Siis 3 osainen tarina. No kirjoitinhan minä sitten sen pakinankin. Siihen menikin melkein varttitunti siihen tekstiin. Ja on se just sen tuntuinenkin. Kyhäelmä. Mutta sen kirjoitin minkä kirjoitin ja sillä siisti.

Mutta sen taas totesin että "open officia" tulee käyttää tosi huolellisesti. Se teki mulle kouluttamattomalle duunarille aika temput. Kun nää minitietsikan näppäimet on aika pienet niin löin muutamassa kohtaan vahingossa kahta näppäintä yht'aikaa tai jotain sinne päin ja tää mokoma teki yhdestä kappaleesta kirjoituksessa isompaa ja paksumpaa fonttia. Korjasin sen tietenkin heti kun huomasin kuten myös toiseen kappaleeseen ilmestyneen kursiivin. No sitten kun oli copypastannut tuon tekstin ja siirsin sen vuodatuksen kirjoitus editoriin niin nuo samat viat toistui siellä ja en meinannut millään saada niitä pois. Siitä episodista riittäisi pakinan aiheeksi. Tuo varttitunnin kirjoituksen siirtämiseen kelvolliseen muotoon tänne vuodatuksen sivuille meni pitkälti toista tuntia.

Nyt tuskin käyn kovin paljon kommentoimassa teidän muiden kuvia koska täältä mökiltä tämä netti yhteys on toooodeeeelllaaa hiiidaaas. Olen pahoillani.

 

 

Musana siis klassikradio