Käyty taas aamu-uinnilla. Joutui rikkomaan jääriitettä vedenpinnalta ettei kävisi kuin joskus aikaisemmin. Teki meinaan haavoja nuo terävät riitteen reunat jalkoihin. Kummasti piristi tuo uinti. Jos tänään saisi hiukan enemmän aikaiseksi kuin eilen. Elikkä noita oksia tuonne mettään setvimään. Olisi sitten taas puita mökillä joksikin aikaan.

1241247790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Tällähetkellä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Aurinkokennot lataavat reilun 7 amppeerin voimalla akkua joka on käytännössä aivan täysi. Eipä tuota kulutustakaan juuri ole. Tämän pikkukannettavan lataus ja tuo radiohan ne eniten vievät. valoja ei juuri tarvita kuin hetkellisesti illalla. Yleensä käytän yleisvalaistukseen kynttilöitä. On tunnelmallisenpaa.

   Lämpötila ulkona on juuri nyt (Klo 10.05) n. 13 astetta ja sisällä tasan 20. Viileä tuuli tulee tuolta järveltä jään kylmentämänä.  Metsä on vielä aika märkä ja lumilaikkuja on siellätäällä.

1241248473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukahan sattuisi tietämään minkä eläimen jätös tämä on tuossa yllä? Oli ilmestynyt tuohon polun varteen mökin lähelle. Eipä ole aikaisemmin tullut vastaan. Läjiä oli itseasiassa kaksi mutta en ensin tajunnut mikä oli kyseessä vaan luulin siitä toisesta että pieni käärme olisi siinä ollut jonkun isomman uhrina. Kengän jouduin tietenkin pyyhkimään sitten lumilaikkuun. Oli vielä aika märkää tuo jätös.

   Hidasta tämä yhteys nettiin täältä on. Laitoin heti ekaksi lataamaan noita kuvia ja olen kirjoitellut näitä tekstejä ja juonut kahvia samalla ja ei vieläkään toinen kuva ole latautunut.

 

     Musana Anna Netrebkoa Usb muistitikulta Elikkä sekin puoli nyt toimii tuossa autoradiossa :)