Normi sunnuntai. Paitsi tietenkin tuo äitienpäivä. Äsken imuroin yläkerran. Vielä hiukan myöhemmin alakerta vuorossa. Muusta tekemisestä ei vielä tietoa. Paitsi kohta jotain sapuskaa. Nytkun nuo lapset on maailmalla niin me emme erityisesti mitenkään juhlista tätäkään päivää. Vaimo ei kuulemma ole mun äiti.  ja niinhän se tietysti onkin.

   Eilen asensin tähän miniläppäriin uuden käyttöjärjestelmän. Ubuntu 9.04 notebook remixin. Ja tässä testailen sitä samalla. Tuntuu paljon paremmalta kuin tuo xandrox joka oli alkuperäisenä tähän asennettu. Ainoa mikä ei vielä toimi on tuo sisäinen kamera. Ja onkohan se sitten niin tärkeä? Ja kyllä senkin vielä saa toimimaan kun vääntää ja kyselee neuvoja. Siis tuo on ainoa minkä tähän asti olen huomannut. Vielä varmasti tulee myös ikäviä yllätyksiä. Mutta tulee myös myönteisiäkin yllätyksiä. Esimerkiksi tuo Gimppi-kuvankäsittelyohjelma toimi yllättävän sutjakasti. Jess!!

   Eipä tässä erityisesti asiaa ole. Ensiyönä taas töihin neljän viikon loman jälkeen. Herätys sitten taas klo 03.20 tai jotain. Tiedän etten taas saa kunnollista yöunta kun pelkään ettei herää kellon soittoon. Vaikka yleensä herään jo ennen sitä. Sisäinen kelloni toimii tässäasiassa melko varmasti ja luotettavasti.

Ja vielä kevennyskuva tuolta mökiltä.

1241942095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

      Ei musaa kun testailin tätä uutta käyttöjärjestelmää