Tosin nyt ei omalla. Tytär miehensä ja koiransa kanssa valtasi sen. Me olemme tässä n. kilometrin päässä toisella mökillä. Täällä on jopa sähköt. Ja netti toimii vieläkin huonommin kuin omasella mökillä jos vaan mahdollista. Siitä huolimatta yritetään saada edes yksi kuva mukaan tähänkin postaukseen.

1247636714_img-d41d8cd98f00b204e9800998e   Tälläinen maisema aukeni ensimmäisenä iltana tällä mökillä. Ei hassumpi vai mitä? Ja lämpimämpi vesi täällä on kuin tuolla isommalla järvellä. Tosin lämpömittaria ei ole tähän lampeen heitetty. Kait se siellä 19-20 astetta on.

   Tuo nettiyhteys on toiaan hidas. Kun esim. aion tarkistaa sähköpostini tuolta soneran sivuilta niin laitan kirjautumis sivun latautumaan ja ennätän lähes keittää kahvitkin valmiiksi ennekuin pääsen edes kirjautumaan. Ja kun posti on latautunut näkyville niin olen jo juonutkin ne kahvit... Lähes. Aikapaljon vikaa on kyllä tuossa soneran sivustossa. Esim. vuodatuksen sivuille pääsee kyllä hiukan nopeammin. Ja nuo bloggerin ja muut vastaavat sivustot ovat myös aika hitaat. Sonera on kyllä hitain. Joten läheskään kaikille sivuille ei tosiaan vitti edes yrittää. Haluan toki tehdä muutakin kuin istua tietsikan ääressä. Onneksi tämä vuodatus on vielä just ja just siedettävissä  nopeuksissa.

 

 

    Ei musaa täällä