Ja nopeastihan se taas meni. Aikainen aamuvuoro oli taas koko viikon  (klo 04.30-12.09). Pari kertaa menin myös fillarilla töihin. Aikas pimeetä oli tuossa jälkeen klo 02.30 kun polkaisin pyörän liikkeelle. Tarvittiin lamppua ja sellaisen olinkin ostanut jo tuossa muutama viikko sitten. Täytyi sitäkin hiukan fiksata. Ei ollut hyvä.

1251475505_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Voitte itse päätellä missäs vika piilee tuossa vekottimessa. Kerron toisella kertaa kunhan joku arvaa ensin. Helppo korjaus tosin oli ja toimi hyvin. Ilman lamppua olisin viimeyönäkin ajanut kissan yli. Mokoma oli sen verran laiska ettei viitsinyt siirtyä edestä pois. Viimehetkellä huomasin ja väistin. Vauhtia oli kuitenkin lähes 30km tunnissa.

   Takaisin kotiin tulin kiertoteitä jotta sain hiukan lisää kilometrejä. Pisimmillään tuli kotimatkalle mittaa 34,5 km. Ilmat olivat juuri sopivia nautiskeluun fillaroinnista. Ei pahemmin tuullut eikä satanut eikä ollut liian kuuma. Vauhtia en pitänyt yllä kummoisesti. Keskinopeudeksi tuli jotain reilut 20 km tunnissa. Toivottavasti ensiviikolla ilmat olisivat samanlaiset.

   Viikonloppu suunnitelmia ei pahemmin ole. Mietitään pakinaperjantain aihetta ja runotorstaita myös. Tuo pakinaperjantain aihe ei oikein nyt sytytä ainakaan heti mutta odotellaan. Runotorstaihin jotain ajatusta sentään on. Kunhan virittelen ensin.

 

 

       Musana Erik Satie