Tässä taas kahvilla syöden kalkkunaleike-juusto sämpylää. Aamu-"uinnilla" käyty. Elikkä kävin kastautumassa taas tuolla järvessä. Jääraja on edelleen eilisellä tasollaan. Ohentuneelta tuo jää vaikuttaa. En siis avantouinut. ;)

   Ilma on hiukan  sumuinen tai sanoisiko usvainen ja pakkasta näyttäisi tuon kuistilla olevan mittarin mukaan olevan pari astetta. Veden lämpötilaa en katsonut sillä tuuli märällä iholla ei tuntunut mukavalta. Saamani uimatossut kyllä helpottavat veteen menoa kun ei tuo lumi jäädytä varpaita jo ennen vettä. Tosin takaisin tullessa tossuihin jäänyt kylmävesi ei tunnu mukavalta.

   Sisällä oli herätessäni 19 astetta lämpöä ja nyt jo enemmän kun keitin kahviveden tuossa kaminan päällä. Radiosta soi  jotain barokkimusiikkia ja äänenvoimakkuus on säädetty aivan hiljaiselle. Olo on rauhallinen ja rentoutunut. :)))

   Kuva on toissapäiväiseltä kävelylenkiltä.

   Eilen käväisin vaimon siskon tykö kurkkaamassa hänen uutta ilmalämpöpumppuaan. Tutustuin aikani siihen ja sitten opastin hiukan käytössä. Samaten neuvoin uuden kännykän saloja elikkä opastin kuinka kuvia poistetaan sieltä ja muuta vastaavaa. Kaikki meni mukavasti punaviinin voimalla. Ohessa "parannettiin" maailmaa.

   Tämä kuva on samaiselta kävelyreissulta kuin tuo edellinenkin. Tätä kuvatessa mietin että meitä on petkutettu. Timantit kavavatkin puissa???

     Kyllä tämä nettiyhteys täältä korvesta on hidas. Tuo kuvien lataus kestää iät ja ajat.

 

      Musana siis ihan vaan radio ylen ykkönen