Aamukahvilla istuskelen katsellen tuota yllä olevaa maisemaa katsellen. Tosin tuo kuva on otettu kuistilta. Ikkuna tuossa on aika huurussa kosteudesta. Lämmitys tekee tehtäväänsä.

    Aamu-uinti on jo tehty. Tai uinti ja uinti. Kastautumassa kävin ja kaksi uintivetoa poispäin rannasta ja takaisin. Viileää tuo vesi on.

    Niin on tuo ilmakin. 3 astetta pakkasta tuolla ulkona ja tasaisen harmaata taivaalla. Vieno tuuli pyyhkii vedenpintaa nyt. Uidessa oli vielä tyyntä. Tuulen suunnasta en sano mitään. Edessä on isosaari ja sen mukaan tuuli kääntyy tähän salmeen. Pohjois tuulta veikkaisin. Kupissa kahvia. Vielä omenapullaa lisäksi ja jugurttia ja siinä kaikki.

   Yöni nukuin hyvin. Jopa 9 ja puolentunnin unet. Vaude. Eiliset lonkerot vissiin auttoivat uneen ja rentoutukseen.

    Ja janoon saunasta. kävin löylyissä 7 kertaa ja järvessä 4 kertaa kastautumassa. Nivelkivut ovat vähentyneet kiitettävästi.( Suosittelen kaikille nivelkivuista kärsiville.) Vasemmasta ranteesta ja sormista kivut katosivat jo illalla saunan ja järven myötä ja nyt enää tuo oikea pikkuisen kipuilee mutta huomattavasti vähemmän kuin  eilen. Polvista ja olkapäistäkin kivut ovat kadonneet kokonaan. Olo siis aikast hyvä. JESS KYLMÄVESI!!!!

   Aloitin eilen lukemaan Kiven "Seitsemää veljestä". Sehän tuli luettua joskus kouluaikaan mutta senjälkeen ei ole tullut siihen koskettua. Kirja on parempi kuin kakarana tajusinkaan. Suosittelen uusintaa kaikille. Hieno kirja!!!

   Vaihdoin nyt radion musiiikin puolelle. Usb-tikulta Chopinia. Ja pullaa suuhun. Mmm-kun hyvää vaikka itse kehunkin omaa leipomaa. ;))

   Tälle päivälle ei suunnitelmia. Kävelyreissu jonnekin... ehkä.

   Tuolla kaukaisuudessa lahdessa on jo jäätä.

 

 

     Musana siis Chopinia