Lämpötila +1 astetta ulkona. Vihmoo räntää harmaalta taivaalta. Jään reuna siirtynyt hiukan kauemmaksi. Ei oikein näytä ulkoiluilmalta. Ei!

   Aamu-uinnilla kuitenkin kävin. Kylmäähän tuo vesi on niinpa kyllä se sitten virkistääkin. Tuli siitä oikein mukava olo. Tosin nuo nivelkivut ovat shokkihoidosta huolimatta palanneet. Kirjoitan yleensä näiltä kevään ja syksyn yksinäisiltä mökkireissuilta päiväkirjaa myös käsin. Nyt tuo kynän pitäminen kädessä tuottaa kipua. Ei ranteet tykkää tuosta asennosta.

   Eilen kävin taas metsäreissulla. Kävelin siis pitkin tuota lumista metsän tannerta päämäärättömästi. Ihailin tuoreita hirvenjälkiä. Isoja oli. Jäljet olivat ilmestyneet siihen yön aikana. On siis hirviä vielä hengissäkin. Ovatkohan metsästäjät saaneet jo kiintiönsä täyteen?

   Ilalla saunoin taas pitemmän(pidemmän) kaavan mukaan. Löylyissä seitsemän kertaa ja järvessä kolme kertaa. Juomana - uskokaa tai älkää - ihan vettä join! Oluttakin olisi ollut. Ja lonkeroa. Mutta päädyin veteen. No saunan jälkeen luin Adamsin "Maailman lopun ravintolan" ja siinä lukiessa nautiskelin tummasta suklaasta ja konjakista. :)) Kiven "Seitsemän veljestä" luin jo aikaisemmin loppuun.

   Tänään sitten olisi aloitettava uusikirja. Valinna varaa olisi.

    Noista kirjoista pitäisi sitten valita??? Mukaan valitut kirjat edustavat sivistykseni aukkoja. No ehkä tuo Christie on valittu viihteen vuoksi mutta esim. tuosta Huovisesta en ole oikein pitänyt tai sitten en vain ole päässyt sisään hänen ajatus maailmaansa. Yritetään nyt siis vielä kerran ja jatketaan nyt sitten vaikka hänestä. Tänään varmaankin tulee luetttua myös päivällä. Ilma on sen kaltainen.

 

 

     Musana ihan radio suomi