Saavuin mökille n. klo 12.30. Ulkona oli 2 astetta pakkasta. Sisällä lämpö nollassa. Ilma harmaa mutta poutaa kuitenkin. Veden lämmönkin tarkistin kantaessani saunaan vettä. Muhkeat 1,5 astetta. Ei siis vielä jäitä. En pääse siis avantoon. ;)

   Nyt sisälämpö on jo kaikki 11 astetta ja tuli on kamiinassa, takassa ja saunan kiukaassa. Olen jo syönyt lämpimän aterian ja juon parhaillaaan kahvia. Päivä alkaa jo hämärtymään.

   Kohta voisin harkita saunomista. Saunassa olisi ainakin lämpimämpää. :)) Tosin tuo vesi kyllä jäähdyttää mukavasti. Tekee varmasti hyvää nivelille. Kipeytyivät kotona tuossa puusouvissa. Sormien rikkoiset nivelet ärtyivät mukavasti. Ja ranteet. Ja olkapäät. Ja polvet. Ja... Ennen ainakin tuo shokkihoito 100 asteesta järveen teki hyvää.

   Tuossa tänne ajellessa tuli tuohon kuvatorstain haasteeseen parempikin ajatus. Mutta täytyy jättää muiden toteutettavaksi. Mulla ei satu olemaan kuvaa hallituksesta.

    Yritän kirjoitella täältä kuulumisia päivittäin. Todennäköisesti aamuisin kertoen samalla aamun sään lämpötiloineen. Teidän toisten blogeissa tuskin tulen paljoa kurkkimaan. Yhteys täältä on todella hidas. olen pahoillani.

   Tälläinen maisema aukeni tullessani tänne. Tuossa kuvausvaiheessa mulla oli jo läämitys osittain päällä.

 

 

     Musana ihan vaan radio