Lintuin laulu mäikää

   auringon paiste silmiin häikää

   purot solisee ja

   räystäät tippuu

          klonk klonk, klongin klonkk

                                            AUTS!!!!

 

 

      Lauantai aamua siis mökiltä. Ensimmäisenä yönä nukuin pitkään. Lähes 10 tuntia. Olinhan noussut perjantaina jo klo 2.45 pakkaamaan viimeiset tavarat mökille ja juomaan aamukahvit. Nuo viimeiset tavarat oli pakastimesta sämpylää ja sen sellaista. Puolenpäivän maissa pääsin sitten lähtemään itää kohti.

      Illalla olin siis suht väsynyt ja tuo saunakalja ei varmasti piristänyt.

 

 

   Just tuon salmen yli lensi kaksi joutsenta. Kuulin niiden tulon mutta kamera oli kiinni tietsikassa. Harmi.

   Avantoon en päässyt. Jää olikin hiukan liian vahvaa ja paksua. Seisoin kyllä vedessä polvia myöten ja yritin siirrellä noita liian isoiksi lohkareiksi meneviä jäälauttoja mutta tuli liian kylmä. Kävin leikkimässä vedessä kolmekertaa ja viimeisellä kerralla oli sen verran aukkoa että pystyin juuri ja juuri istumaan napaamyöten vedessä ja loiskimaan jäähileitä niskaani. Ja sitten väsähdin. Söin nopeasti iltapalan ja menin nukkumaan n. klo 21.40.

    Ja nyt aamulla tuo "avanto" on sitten taas jäässä. Yöllä oli pakkasta en tiedä kuinka paljon mutta oli kuitenkin, Aamulla klo 7.45 kuistilla (johon aamuaurinko osuu) oli 3 astetta lämmintä. Täällä sisällä on nyt 21 astetta ja istuskelen t-paita päällä ja on muuten mukavaa mutta hiukan särkee päätä. Radiosta USB-tikulta soi Chopinia ihan hiljaa. Kohta lähden tutkimaan tuota avantojuttua tarkemmin. Jos vaikka tänäiltana sitten pääsisi jo kunnolla kastautumaan. :))

 

       Musana siis Chopinia