Hyvää huomenta. Ulkona on suht lämmintä. Asteita tuossa mittarissa kuistilla on 9. Aurinko vilahtelee pilvipeitteen läpi. Avanto ei ollut nyt aamulla jäässä. Oli helpompi mennä hoitamaan noita niveliä. On se jännä juttu. Nyt on taas tuo ihanan upea olo kun niveliä ei särje. Kylmävesi auttaa siihen oivasti.

  Sisällä on nyt 17 astetta ja laitoin tulen kaminaan ja kahvipannun siihen päälle. Säästyy hiukan kaasua ja täällähän ei ole kiire vaikka kahvin saaminen kestää hiukan kauemminkin. Rentoutumassahan täällä ollaan.

 

 Kuva tältä aamulta. Lumi on aikas vähissä metsästäkin.

   Eilinen meni mukavasti siivotessa, pienen metsälenkin kävelyssä ja kaivoakin tyhjentelin. Jätin illalla saunan väliin. Ja myös kaminankin jätin rauhaan. Ainoastaan takassa pidin tulta mutta se kun on avotakka niin ei aamuun asti tuo lämpö riittänyt. Niimpä laitoin nyt sitten tulta siihen ja nyt jo mökkikin lämpenee mukavasti. Ja kahvikin on jo valmista

Kuva eiliseltä päiväkävelyltä. Oli sen verran korkealla puussa ettei saanut kuvaa edestä päin.

   Ja mitäs sitä tänään tehtäisiin... Kaivoakin taidan tyhjentää taas. Käy mukavasta jumpasta. Tosin seuraavaksi aamuksi se on jo taas täynnä. Niin Poika. Otahan juomavesi kotoa jos tulet tänne mun lähdettyä. Tää vesi täytyy tällähetkellä keittää ennen juontia. Jos tänäkesänä vielä vaikka huoltaisi tun kaivon. Viimeisestä huollosta on jo aikaa.

   Niin ei se mökki ole ainavaan lekotteluun ja lepoon. Kyllä täällä joutuu välillä tekemään töitäkin. Tiedoksi niille joilla tälläistä ei ole.

   Jaahas. Jos nyt nauttisi viimein tuo aamukahvin.

 

      Musana aamukahvilla The Priests