Tämä Tiura- show sai nyt mittani lopullisesti täyteen. Luettuani eilen tämän uutisen, tulin siihen tulokseen että äänestämiset on multa äänestetty. Siirryn siis kansalaispassivistien joukkoon.

   Erityisesti pisti silmään tämä lause:" Lintonen ei kuitenkaan usko Tiuran todellisuudessa suunnitelleen loikkausta, vaan uhitelleen tavalla, joka on politiikassa aivan normaalia".  Ja erityisesti sen loppu osa. "Politiikassa aivan normaalia".  Politiikassa aivan normaalia? Onko tuo 200 kansanedustajan joukko kakaroita jotka kieltäytyvät yhteistyöstä jos eivät saa mitä haluavat? Jää tikkari puuttumaan ja sitten ei olla kavereita. Kuin lasten hiekkalaatikolta suoraan.

   Poliitikot ovat tuon mukaan siis vallanhimoisia omanedun tavoittelijoita jotka eivät todellakaan välitä muusta kuin itsestään. Toisin sanoen äärettömän kusipäistä porukkaa. Ja näille me onnettomat kansalaiset maksamme palkkaa. Saunan taakse koko porukka ja ...

   Ja kuten ennenkin olen sanonut. Suomen nykyinen parlamenttarismi ei ole kansanvaltaa ja demokratiaa vaan puoluejohtajien harvain valtaa. Eihän se ole demokratiaa että pääministeriä ei voi käytännössä erottaa jos hän ei itse eroa. Ja tuntuu olevan nykyään euroopassa vain kaksi maata jossa hallitus ja pääministeri ei eroa itse sitten millään. Ja toinen on Italia ja Berlusconi.

   Toki myös nuo kaikki muut viimeaikaiset poliitikkojen sekoilut ovat vaikuttaneet asiaan. Nuo Kaikkoset ja Vanhaset sun muut id....

   Tämä oli vain se viimeinen pisara.