Näin se kohu syntyi

 

 

 

Matti oli taas kerran ”hiihtelemässä”. Tosin suksista ei tällä kertaa ollut tietoakaan. Mutta kun ennenkin nuo parhaat ajatukset syntyi hiihdellessä niin Matti ajatteli jospa nytkin. Vaikka näin virtuaalihiihtämällä saisi ajatuksen kuinka nyt selättää nuo muut pyrkyrit.Ja saisi Marjan siinä samalla.

Ja siinä se sitten syntyi! Tuo kuningas ajatus. Pitää soittaa Marjalle. Jospa tuo Marja liittyisikin meihin. Kun nyt sillä tuntuu olevan hinkua tuohon virkaankin niin kovasti. Oli kuulemma jo kovistellut ja uhkaillut omiaankin jos virkaa ei tipu. Jos sopisimme tapaamisen jonnekin ihan tavalliseen paikkaan jossa kukaan ei huomaisi ja voisi sanoa, että ihan vahingossa törmättiin ja täytyyhän siinä aina muutama sana vaihtaa ihan kohteliaisuus syistä.

Ja niinpä Mattimme riensi oitis ottamaan yhteyttä Marjaan. Ja kyllä. Marja oli heti ihan innoissaan. Tapaaminen sovittiin tietenkin Ikean hyllyjen väliin. Siellähän sitä ennenkin viehättäviä naisia on tavattu.

 

Marja istuskeli ilta drinksuilla ja mietti Matin tapaamista ja mitä laittaisi päälleen. Ei saisi olla liian tyrkyllä mutta kyllä nätti pitäisi olla. Eihän sitä tiettäisi mihin se ilta vie. Onhan tuo Matti charmikas ja viriili mies ja sitä kautta voisi vaikka saada sen virankin. Noin niinkuin ihan luontais etuna. Ainahan hän oli Mattia katsellut sillä silmällä. Äkkiähän sitä eron ottaisi nyky ukosta. Onhan sitä ennenkin vaihdettu lennosta. Jos siis päälle laittaisi jotain seksikästä muttei liian. Eikä liikaa meikkiä. Voisihan sitä sitten lisätä jossain sopivassa paikassa ennen yökerhoon menoa.

Siinä sitten Marja istui ja mietti siemaillen drinkkiä. Mutta miksi se Matti sitä tapaamista niin salaa halusi. Tavata nyt Ikeassa. Kyllähän nyt kaksi aikuista ihmistä voisi tavata toisensa vaikkapa tanssiravintolassa. Eihän hän sille mitään mahtanut kun hän on niin kaunis ja ihastuttava että kaikki miehet häneen rakastuu. Mutta kyllä se hiukan vaivasi että Matti oli puhunut vain valtakunnallisista asioista. Ja oli se ollut aika virrallisen oloinenkin. Tuo Matti. Jospa se todellakin halusi puhua vain loikkauksesta. Silloin kyllä hän Marja tekisi itsensä naurettavaksi. Jospa peruisi kuitenkin koko tapaamisen. Vaikka kyllä hän pystyisi kääntämään tuon Matin pään. Kyllä hän sen saisi jatkoille jonnekin. Vai...? Ehkäpä olisi kuitenkin parempi perua koko tapaaminen. Niin. Parempi pyy pivossa kuin naurava kansa oksalla.

Ja niin Matti ei saanut Marjaa vaikka olisi kuinka halunnut. Ei syntynyt Suomeen vuosisadan rakkaus tarinaa.