Molemmin puolin mökkiä on jäätöntä ja tuo jäälautta päätti tuulesta huolimatta jäädä tuohon. Hmmm!

   Aamu alkoi kauniina. Aurinko herätti minut jo klo 6.20. Menin jatkamaa nukkumista ja heräsin uudestaan sateen ropinaan klo 7.20. Ja nyt on tasaisen harmaata. lämpötila ulkona 6 astetta lämpimän puolella. Sisällä taas reilu 20 astetta.

   Eilen saunoin taas oikein kunnolla. Kävin järvessäkin neljä kertaa. Nuo jäähileet todellakin helisevät kauniilla äänellä. Kaunista ja rauhoittavaa.

   Nuo naapurin koirat sentään vähän häiritsevät. Kahteen kertaan olen ne jo hätistänyt pois nuuskimasta kuistilla olevaa kylmälaukkua. Ja koiriajahan ei saisi pitää vapaana näin lintujen pesimis aikoihin. Voivat häiritä pahastikin luontoa tuolla pyöriessään ympäri vailla valvontaa.

  Niinkuin huomaatte ei ole mitään erikoista tapahtunut. Kirjoja lukenut ja kuunnellut Knalli ja sateenvarjo kuunnelmia tikulta. Ja juonut muutaman oluen. Hiukan viiniä ruuan kanssa. Ja konjakkia lukiessa. Ja hiukan kuoharia kun vaimon sisko kävi ystävänsä kanssa moikkaamassa ja katsomassa olenko hengissä. Kuohari oli siis heidän mukanaan ja vapun kunniaksi.

   Molemmat kuvat tältä aamulta. Otettu klo 7.50.

   Musana Bachia