No tässä vaiheessahan on kaksi asiaa. Kesäloma ja kumpa pääsisi eläkkeelle. No tässä on kumpaakin.

   Viimeisiä kuvia tuolta mökin siivous reisulta. Tässä vaiheessa sitä mietin minkä ihmeen takia lähden sinne eteläsuomeen takaisin kun täällä on luonto lähellä.

 

   Tämmöinenkin lintu ilmestyi mökki ympäristöön. Harmi kun parempaa kuvaa en saanut. Tämäkin on osasuurennos isommasta kuvasta. Tuon harmaapäätikan pongasin ensiksi mökin viereiseltä rikkoinaiselta pikkulinnunpöntöltä. Olin itse vain 3 metrin päässä mutta kameraa ei ollut hollilla. Kaunis lintu vihertävine selkineen ja punaisine päineen. Sekoitetaan kuulemma usen vihertikkaan. Näin lukee kirjoissa.

 

 

   On jäänyt hiukan vähiin täällä netissä pyöriminen viimeaikoina. Tämän blogin päivittäminenkin jäänyt väliin. No olen päivittänyt näitä kahta tietokonettani. Siinähän on mennyt aikaa. Hiukan kompuroin uusien käyttisten asentamisessa. Asensin siis uudet Ubuntut molempiin.  Kaikenlaista mukavaa erroria ja sun muuta tuli tehtyä. Tein puhtaan asennuksen. Sen jälkeen tietenkin joutui vielä korjaamaan kaikenlaista. Kuten esimerkiksi you tube ei toiminut. Siksi sunnuntai klassikotkin jäi väliin. No lopussa kiitos seisoo... TOIVOTTAVASTI!!!!!

 

    Musana Chopinia