Sain Susulta tämmöisen haasteen. Täytyisi tutkiskella ja kertoa tuntojani tuollaisesta, elikkä  kymmenennestä kirjoituksesta blogistaniaan. 

   Joo olihan se joskus aikaa sitten. Törmäsin tämmöisiin blogeihin tietämättä edes mitä ne ovat ja päätin tutustua ja tutkiskella kuinka ne oikein toimivat. Noin niinkuin vain vaivatakseni aivojani tylsän työni vastapainoksi.  Ensimmäisen kirjoitukseni kirjoitin 23.01.2005. Ja siitä edespäin ajan antaessa mahdollisuuksia käväistä täällä blogistaniassa. Enimmäkseen aika harvakseltaan.

   Kymmenes kirjoitukseni sitten ilmaantui 20.03.2005. Ja oli juuri niin tyhjänpäiväinen kun oletinkin. Otsikkoa myöten. Digikameraa en silloin omistanut joten kuviakaan en laittanut. Tuskailin silloin nivelrikkoni kanssa. (Onneksi nyt ovat hiukan sentään laantuneet nuo kivut. Tai tiedä häntä. Ovat tänään ja eilen taas olleet pahemmat. Arveluja syistä ehkä vähän myöhemmin) Kommenttejahan ei silloin tullut vielä mulle. Tuota lukiessani en ihmettele. Kirjoittelin vain päästäni ulos tuskiani ja tuntojani. Ja kirjoittelin vain ja ainoastaan itselleni. En odotellut kirjoitukseeni edes kommentteja.

   Haasteen voi ja täytyy napata itsekukin joka on tänne lukemaan eksynyt. Vasrsinkin pitkänlinja kirjoittajat!!!

  No tässä tuo kirjoitus sitten.

20.03.2005 - 22:23
Eipä ole tullut kirjoiteltua tänne pahemmin. Aika viuhuu ohi liian nopeasti. En ehtinyt lumikenkä kävelyile. Noi nivelet olis ehkä valittaneet kumminkin. Kipeet ne on nytkin. Ei toi arthylkään tunnu auttavan. Pitäisi kai mennä avantoon. Jos se vaikka taas tehoaisi. Nytkin ranteita "kolotta" inhottavasti. Noi lasityöt ilmeisesti rasittaa. Tulipahan kuitenkin tehtyä taas "lasitauluja" ikkunaan muutama kappale. Sinisiä kukkia(vaimon pyynnostä) ja sininen joutsen. Siitä tulikin yllättävän kiva. Tekaisin myös lasisen tuikkulyhdyn tonne olohuoneen pöydälle. Vaimo tuikkasi kynttilät heti palamaan siihen. Työ oli tommonen extemppore tekele.

Kunkahan nuo tilastot tässä blokissa oikein toimii. Kävin työkoneellakin kurkkaamassa omia sivujani muttei tilastot kerro mitään. Neuvokaa jos joku vahingossa lukee tämän jutun. KIITOS!

 

 

   Ps. Tuo mainittu lasityö "sininen joutsen" on nykyisin tämmöinen.