Veden lämpötila oli karvanpäälle 11°C. Se oli n. klo 08.00 tai hiukan sen jälkeen. Silloin ilman lämpötila oli jo 18°C. Aurinko paistaa aivan täydeltä terältä. Aurinkokennot työntävät virtaa 7.7 ampeerin voimalla akkuun. Hyvin latautuu. Ja kyllä täytyykin. Tämä tietsikka kun vie aikalailla. Ja välillä tulee kahvitkin keitettyä pienellä 2 kupin keittimellä. Se vasta onkin virtasyöppö. Olenkin nyt siirtynyt takaisin pannuun. Siis en itse ole siirtynyt pannuun vaan keitän kahvit kahvipannulla.

   Uinnin jälkeen istuskelin nakuna laiturilla kameran kanssa ja toivoin kohdalle jotain kuvattavaa normaalien maisemakuvien tilalle. Mutta ei. Linnutkin välttelivät mua kaikin mahdollisin keinoin. Vajaan tunnin sinä istuskelin auringon lämmössä sitten kävelin hiukan ympäri tonttia antaen lämpimän ilman ja vienon tuulen hyväillä paljasta ihoa. Onneksi ei ole naapureita kovin lähellä täällä. Lopuksi päädyin ottamaan aamunkuvaksi tuon yllä olevan kuvan. Metsälehmuksen lehtisilmut ovat aukeamassa.

   Nyt sitten istuskelen sisällä. Radiossa soi ylen ykkönen ja jotain klassista musaa. En tunnista mitä mutta ihan mukavaa. Söin aamupalaksi mantelileivän kinkulla ja aamu makeaksi on tummaa sulkaata pieni pala. Kohta ehkä vielä kipollinen kreikkalaista jugua mansikan ja punaherukan kera. Päivän ohjelmasta ei tietoa. Ehkäpä illansuussa ennen saunanlämmitystä pesen lauteet. Mukavampi vaimon sitten tulla tuossa kesäkuun alussa kun hälläkin loma alkaa.

   Eilen taas en tehnyt oikeastaa yhtään mitään. Olin vaan ja katselin ympärilleni. Kävelin parikin pientä lenkkiä tässä aivan lähellä. Ja kamerahan oli tottakai mukana. (Mennentullen katselin kadonnutta nuolta. Ei näkynyt. Pojalle tiedoksi) Tämmöinen kielo "metsä" tuli vastaan.

   Muuten siis vaan olin ja ihmettelin. Pieni tarina tuli jostain päähäni ja sen kirjoitin muistiin. Siis tietsikalle. Ehkäpä  laitan sen joskus tänne näytille. Tämä oleskelu tekee mulle selvästi hyvää.

   Suruvaippoja lentelee nyt paljon. Tämä yksilö kuvattu eilen mökin pihalla. Kolme muutakin lenteli aivan tässä pihalla. Vain tämä suostui kuvaan