Huomenta täältä mökiltä. Ilma on pilvinen. Yöllä satoi vettä oikein urakalla. Nyt on raikasta ja hiukan viileää. N. 10 astetta lämmintä.

   Aamu hommiin kuului tämän yksilön siirto ulkoilmaan. Varovasti juomalasilla ja paperilla.

   Eilen siirsin jo kaksikertaa ulos samanmoisen... Vai oliko sama ja tulee aina uudestaan? Kysymys kuluukin mistä tuo tai nuo tulee? Jostai rakenteiden välistä kuitenkin. Hmm??? Mökki alkaa rapistua ilmeisesti.

   Juon nyt siis aamukahvia. Aamu-uinnilla olen siis jo käynyt. Aika virkistäväähän tuo vesi on. Illalla mitattuna oli 9 astetta. Ja tuskinpa se ainakaan on lämmennyt . Telkkä koiras uiskenteli tuossa kosiopuku päällään ohi tuolla vastarannalla. Joku muu lintu käväisi tuossa aivan talon nurkalla ikkunan edesä näyttäytymässä. Minähän en tunne oikein noita lintuja vaikka  yli 30 kesää lomat täällä olenkin viettänyt. Olen kuitenkin pikkukaupungissa asunut koko lapsuuteni ja meidän porukkaan ei osunut ketään eläimistä kiinnostuneita.

   Ilalla saunoin ja siis myös käväisin tuolla järvessä 5 kertaa. Nyt heti huomaa kuinka nivelkivut helpottavat. Enään kivistävät sormet hiukan. Ranteet, polvi ja lonkka tuntuu paremmalta. No niska on nyt aina kipeä. Sille ei maha mikään. Siellä on synnynnäinen vika. Niinkuin pääsänikin. Ja siellähän ei tartte suurta vikaa olla kun sen kaikki huomaa.. ;)