Tosin nyt juuri näyttäisi pientä rakoilua pilvissäkin. Joitakin kirkaampia kohtia tuonne paksun massan keskelle on ilmestynyt. Kylmä tuuli puhaltaa tuolta järveltä ja puri ikävästi paljaaseen ihoon aamu-uinnin jälkeen. Ilman lämpötila 11°C. Veden lämpötila on sama.

   Kuvattu tänä aamuna.

 

   Loman ensimmäinen osa alkaa lähestyä loppua. :(  Huomenna aamulla lähden käymään taas eteläsuomessa. Piha taitaa kaivata hoitoa. ainakin vaimo antoi ymmärtää niin. Ja alkaahan se vaimonkin loma. Eiköhän sitä lauantaina jo tulla sitten yhdessä taas mökille. :) Minusta on vaan tulossa sellainen erakko että viihdyn vallan mainiosti täällä yksikseni. Menen nukkumaan sillonkun haluan ja en häiritse ketään vaikka radiokin soisi tai kävelisin ulos ja sisään edestakaisin. Vaimo kun on aamun virkku ja illan torkku ja minä taas juuri päinvastoin. Aamulla siis vaimo nousee aikaisemmin ja kaipaisi kahvia heti nousun jälkeen ja ei sitä keitä kun minä taas nukun mielelläni pitempään.

   Eilinen oli kaunis päivä. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Pilkoin ne muutamat puut jotka vajaan oli kannettu hieman isompina. Ja käväisin kaupassa ostamassa vielä hiukan ruokaa ja kaasua. Yksi pullo olikin tyhjä. Nyt on taas varalla enemmän. Muuten taas ihmettelin vaan. Istuin varmaankin toista tuntia ihan vaan tuossa kuistilla ja olin, kuuntelin ja katselin ympärilleni.

  

   Kuvattu eilen päivällä.