Huomenta!

   Aamu on jo pitkällä. Nukuin hieman pommiin... Jos nyt lomalla niin voi tehdä kun ei ole mitään suunnitelmia. Aamu-uinnilla jo kävin. Veden lämpötila oli tippunut 8 asteeseen. Virkisti siis taas hereille heti. Aamu-uinnilla käyn heti herättyäni. Elikkä kahvit sun muut aamutoimet teen sen jälkeen virkistyneenä ja pirteänä.

   Ilman lämpötila oli 12 astetta tun kuvan oton aikaan. Aurinko paistaa pilviverhon takaa... Mutta paistaa kuitenkin. Tosin aamulla aikaisemmin ei ollut pilviäkään ja nyt näyttää tuo verho paksunevan entisestään. Yllä oleva kuva otettu tänä amuna n. klo 9.15

   Eilen tyhjensin puuceen ja siivosin sen muutenkin. Kyllä on helppoa kun hommattiin muutama vuosi sitten Biolanin kompostikäymälä. Melkeimpä mustaa multaa se valmistaa. Ei vain ole täällä koristekasveja joille sitä antaa ja syötäville ei voi.

   Kävin myös pienellä lenkillä metsässä. Ihan vaan kävelemässä kamerakaulassa.

   Kuva siltä lenkiltä.

    Muuten vaan talssin ympäriinsä ja ihmettelin. Pojalle tiedoksi ettei sitä nuolta vieläkään vastaan tullut. Lisää kävelyä mutta tuskin löytyy. Liikuntaahan siinä saa. Tosin tehotonta kun hitasti astelee.

   Niin. Mustikkakin jo kukkii. Täytyykin talssia tuonne mustikkapaikoille kurkkaamaan onko kukinta kuinka runsasta. Toivotaan ettei tule enää hallaa ja ötökät pääsevat käymään hommiinsa.