Siis viikonloppu täällä mökillä. Onneksi olen kohta taas uudelleen täällä ja sitten koko viikon. Ainakin lähes. Viikon tai kahden päästä tulen siis uudelleen hoitamaan noita niveliäni. Kyllä vaan tuo kylmävesi helpottaa noita kipuja. Nytkin vain yksi sormennivel on arka ja kipeä. Polvet, olkapäät ja muut sormien nivelet ovat taas vähänaikaa suht hyvä.

   Syksyn värit ovat taas kauneimmillaan. Kun vielä tuo aurinko mollottaa tuolta taivaalta täydeltä terältä korostaen noita värejä. Kyllä on kaunista. Oli kiva käydä uimassakin tänä aamuna auringon paistaessa tuohon rantaa. Vesi on tosin aika viileää. Ilmakin tänään vain 5 astetta. Sisällä sentään pysynyt lämpötila vielä 20 asteessa. Niin tämä on siis vain kesämökki. Paino sanalla kesä. Tätä ei siis ole rakennettukaan talven iloja varten. Ja tämä siis jäähtyy sisältä hyvinkin nopeasti.

   Kauniita herkullisen värisiä marjoja. Eikö totta. Tosin ei syötäviä vaan myrkyllisiä. Niitä oli tuolla aika paljon. Myrkkypuuron olisi niistä saanut. Kyseessä siis kielon marjoja.

   Viimeyönä yritin tiirailla niitä tähdenlentoja mutta eipä noita näkynyt. Oli ohutta yläpilveä joista tuo kuun valo heijastui takaisin. No olipa ainakin komea kuutamo. Tosin ei vielä aivan täysikuu.

 

     Nyt alkaa tuo vuodatuksen kuvagalleria täyttyä. Täytyy ruveta tähyilemään noita muita. Jos vaikka vaihtaisi niihin. Siis uutta mietittävää.

Lomaloppuu ... Lomaloppuu.... Onneksi on kohta uusi...   ;))))))