Niin!

  Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille. Viimevuoden puolella sitä viimeksi kirjoittelin tänne jotain. Tietokoneella olot ovat hiukan vähentyneet. Nykyään vain vartin tai puolisen tuntia tulee käytyä täällä netissä. Joskus jotain tietoa etsimässä ja silloin menee ehkä hiukan enemmän aikaa.  

  Olen siirtynyt taas tekemättömäksi eli laiskaksi. Töissä käynti tuntuu imevän kaiken mehun. Ei vaan jaksa. Kotona siis vain olen. No olen sentään hiukan lisänynyt kirjojen lukemista ja yrittänyt vähentää turruttavaa tv:n tuijottelua. Taas joku Waltarin elämänkerta tuli luettua ja myös Kiven elämästä kertova kirja. Muutama Agatha Christiekin meni ohessa uusien tv-elokuvien innoittamana. Väinö Linnastakin yksi kirja. Ja nyt aloitan toisen elämänkerran Aleksis Kivestä. Sen klassisen Tarkiaisen kirjoittaman. Muutama muukin kirja on tuossa mennyt silmien läpi aivosolukoihin jättämättä sen enempää jälkeä.

   Ja leivariin olen taas tehnyt tulen. Niinkuin joka viikonloppu syyskuun alusta. Tuo niin mukavaa lämpöä taloon. Lämmöllä ja lämmöllä on eroa. Samalla saa kivasti lähes koko viikon ruuat valmiiksi. Senkun mikroaalloilla sen lämmittää tarvittaessa. Ja samalla säästyy sähköä.