Tulihan tänään myös  leikattua taas nurmikko ja laitoin myös kasvihuonetta kuntoon. Nurmikon leikkaamisessa ei kauan mennyt. Jäi muutama kohta tosin leikkaamatta. Paikataan huomenna, kun siistin vielä siimaleikkurilla. Kasvihuoneeseen virittelin kastelujärjestelmää kunes huomasin, että täytyy sitä myös korjata. Laitan kohta silikonia muutamaan kohtaan. Vuotaa mokoma.

   Tytär ei sitten kuitenkaan päässyt Taikiin. Hän itsekkin sano jo etukäteen jonkun osion menneen totaalisen pieleen. Ei ollut yllättynyt mutta otti kuulemma kuitenkin päähän. Pääsi niin lähelle (26 parhaan joukkoon 326 pyrkijästä) unelmaansa mutta ei perille. Vielä mahdollisuuksia muutamaan muuhun kouluun on. Pidetään peukkuja.

   Onko noi naiset kaikki innostuneita matoista ja verhoista? Kun tota keittiö remppaa tässä tehtiin ja tänään laitettiin uusi verhotanko, niin hermot meinas jo mennä, kun vaimo etsi sopivia verhoja. Kaksi yläkaappia täynnä verhoja. Sopivia vaan ei meinannut löytyä millään. Nostelin käsissä ainakin kuudet verhot näytille ja ei mikään meinannut kelvata. Lopuksi yhdet sopivat. Kohta ne varmaan täytyy kuitenkin vaihtaa, kun saan sen uuden lattian päällyksen laitettua. Toivon kuitenkin värin sopivan. Mattojakin on rutkasti. Laskin kerran niitäkin olevan lähelle 50 kpl. Ja sitten vaimo valittaa, ettei ole säilytys tilaa. HUH HUH!!!  Noi naiset, noi naiset!

   Musana Froikkarit