On tullut vietettyä hiljaiseloa täältä netistä. Pikaisesti lukemassa joitain ja sitten pois. Tuo selkä ei oikein tykkää paikallaan olosta ja alkaa särkeä istuessa pitenpiä aikoja yhdessä asennossa. Siksi nuo kommentoinnit on entisestään vähentyneet muihin blogeihin.
   Fysioterapia sitten käyty. Terapeutilla alkoi loma ja se siitä. Jonkun verran se hellitti tuosta kivusta mutta kyllä se siitä tuntuu urkenevan uudestaan. Pitänee ensiviikolla ottaa yhteyttä tuohon lääkäriini ja pyytää sitä lähetettä sinne fysiatrille.

   Töissä tuli taas "normaali" viikko. Taas yksi pois koko viikon ja meikäläinen hoiteli tärkeimmät hänelle kuuluneet aamuhommat. Ja seuraava vuoro sitten hoiteli mun vähemmän tärkritä rästiin jääneitä hommia. Näin tietenkin jakaaantuu nuo ylimääräiset työt tasaisemmin meidän kaikkien kesken. Mulla vaan ei ollut muuta kuin pelkkää stressiä kaikki aamut.  Juokse sinnetänne kuin päätön kana ja yritä saadakaikki välttämättömimmät työt tehtyä. No saihan ne tehtyä, mut kyllä siinä kiirettä saa pitää.

   Aamulla töihin autilla ajaessa oli valo ja valonvärit mielenkiintoisia. Ja tuossa viimeisessä oli itseasiassa sateenkaari. Kännykälle ei vain tuo valoisuus oikein riittänyt. Kuvat on otettu n. klo 04.00 molemmin puolin.
    678403.jpg

    678404.jpg

    678405.jpg

    Kuvia on yritetty parantaa näyttämään enemmän kuvanoton hetkellä olevaa tunnelmaa. Ei tosin oikein onnistunut.


    Musana Nightwish